Zeynepemre Elifveoglu ay çok sağol canım benim. Düşünmen yeter. Bakalım bir kaç gün daha arayalım bulurum diye umut ediyorum 😂
Zeynepemre Elifveoglu ay çok sağol kuzum. Samimiyetiniz olmasa zaten bu kadar uzun süre sohbetimiz olmaz 😊 Uygulama sayesinde iyi insanlar tanıyorum 😍
Zeynepemre [bilinmeyen] yaa çok sağol canım. Allah razı olsun. Düşünüp söylemeniz dahi o kadar mutlu ediyor ki. O kadar çok şiddetli bir aşerme olmuyo 😊 ama can işte istiyo yani. Bulabilirim herhalde bakalım.
Zeynepemre Şu karşı yoldan elinde dondurma ile yürüyen arkadaşı öldürüceeeem. Bu soğukta dondurma yenir mi hadi yiyorsun evinde ye bari. Bunun hamilesi var bebeği var 🤔🙈 Sinirlendim bak şimdi.
Zs18 Zeynepemre sinirlenme hiç düşünmezler alıp yiyen var mı yok hamile çocuk düşünmeden hareket ederler
Zs18 [bilinmeyen] ben bekarkende çok dikkat ederdim dışarıda bişeyler yememeye özen gösterirdim ama insanları kınıyorum alan var alamayan var
Zeynepemre Bu ne soğuk arkadasım ya. Doğalgaz bile fayda etmiyor battaniyenin altından çıkamıyorum 🤦♀️😞
Aysem050 Arkadaşlar 35 haftalık hamileyim grip olmuşum ıhlamur içiyorum burnum tıkalı burun tıkalıklıgı için burnumun kenarına vick sürsem zararı olurmuki burun tıkalıgı yüzünden başım agrıyor
Zs18 Aysem050 bi kabın içine sıcak su ve kuru nane dök başını da eğip tut biraz havluyla kapat ama başını burnun açılacaktır vickıs sürmen belki zararlı olur olmaz bilmiyorum ama bunu dene bi bence
CansuHakanDabakan Aysem050 Cnm elma, limon, ıhlamur, kabuk tarçın, az bal ekleyip çay yapıp içebilirsin doğal☺ Normal zaman hasta olunca da içiyodum, ablam hamileliklerinde de grip olunca içerdi
essrakenan Aysem050 bende oyle hastalanmistim ilk basta kullanmadim baktim olmuyo viks surmustum rahatladim.ama kullanmak istemezseniz suyun icine koyup buharini da cekebilirsiniz