Bahar86 Şimdide hiç bişey yiyemiyorum 38 haftalığız Doğum tokluğu herhalde buda korku heyecan herşey var
pasaannesi6321 Bahar86 ilk gebeliğimde evlendikten sonra adet olmadım sadece ayda bir bir damla kan haftada iki defa kan veriyorumdum çıkmıyordu göğsüm şişti sızlıyordu 2 ci gebeliğimde adetim 6 hafta geçti bir belirti yoktu
glperi_1704 Minecanturk85 ayneeen ben de yeşil kabuklu epekşi mandilanadan günde 4-5 tane yiyorum, ekşi dşye kimse beğenip yemiyo hepsi bana kalıyo oohh 😂😂
Cennetkusum1 Zs18 Esrahaliscelik Detaylı ultrasonda birşey çıkmasıyla içinizi ferah tutun zayıf doğar sadece o kadar hem zayıf doğan bbeekler sonradan daha çok kilo alıyorlar . Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Zs18 Erik nerden bulcam ben ya ekşi yeşil eriklerden 😫 Valla bitsin şu aşermeler olmadık zamanda olmadık şeyler aşeriyoruz 😂
Zeynepemre Canlarım. Kaç gündür sezaryen istiyorum diyordum. Bugün de doktor bebek ters duruyor dedi %90 sezaryen olacak dedi şimdi daha da kötü oldum
Zeynepemre Zs18 kötü tabi canım. Sezaryeni mecburi kılıyor. Ben yine bir ihtimal normal doğuma hazırlıyordum kendimi doktor böyle söyleyince bir tuhaf oldum
BbGeBe Zeynepemre evet az da olsa bebeğe anestezi geçiyormuş ve vücudu salıyormuş bunu da duymuştum. Günaahh 🥹 yok yok epidural olacağım 😂
Leylabngll Zeynepemre Hemdemmm 59 dum😂😂😂 66 buçuk olmuşum boyumda 1.50 😂😂 İnan ki şimdiden basketbol topuna döndüm ayağa kalkmak icin yuvarlana yuvarlana kalkıyorum ve önümde coookk uzun zaman var daha20 hafta var bu cok korkutuyor🤣😂😂
Zeynepemre Kizimolsun 31 haftalık canım. İnsallah döner doktor bir ihtimal döner ama dedi sen yine de hazırlıklı ol dedi