Mine Zeynepemre ayyyy çok sevindim canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun müsait zamanlarında gel de sorularımızı soralım🤣
Zeynepemre Çok sağolun hanımlar darısı sizin başınıza insallah 😊 Allah razı olsun ❤ Kandiliniz de mübarek olsun öpüyorum hepinizi😍❤
HamiEsmaAydn Zeynepemre mide yanman oluyosa sade soda cok iyi geliyo ilk gebeliğimde bendede öyle oluyo çok sükür bunada hiç hamile gibi degilim
Mine [bilinmeyen] amin inşallah darısı bizlere sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤗
Mine Zs18 tembel kız uykucu canı isterse hareket ediyor 🤣🤣 dünden beri mide yanması musallat oldu🤦🏻♀️ Acı yemek yedik dün bu gün hala kötüyüz
Mine Zeynepemre oy maşallah nasıl canım nasılsın Doğumun nasıl geçti bebiş akıllı mı yoksa yine kıpır kıpır mı tecrübeleri alalım🤣
Zeynepemre Mine iyiyiz canım ben baya toparlandım şükür cimcimemde pek sakin karnımdaki halinden eser yok 😍 hanım hanımcık masallaaaah❤🤱
Mine Zeynepemre oy maşallah ne güzel işte canım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına Doğum nasıl geçti 🤗