Zs18 Mine çoğu insan öyle ama korkar alamaz bebek biraz büyümeden kemikleri kırılacak falan diye korkan çok var 😂
Mine Zs18 bende eskiden öyle sanırdım çok çabuk bi şey olacak diye sonra stajda doğumu gördüm bebeği giydirme muayene farkettim ki bizden esnek sağlam dayanıklılar 😂
Mine Zs18 günaydın canım belki de genel anestezi diye tutuyorlar yoksa bi gece de taburcu oluyorlar 😇
Zeynepemre Hanımlar şükürler olsun cimcimeme kavuştum dün öğlen taburcu olduk evimizdeyiz 😍 ama malum telaştan bir türlü yazamadım ❤
YamacDemirinAnnesi Zeynepemre ayyy çok sevindim canım ya nasıl güzel bir duygudur Allah bizlerede nasip eder inşallah 💙🙏🏻 Nasılsınız bakalım anne kız 😍😍
Mine Zeynepemre ayyyy çok sevindim canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsun müsait zamanlarında gel de sorularımızı soralım🤣
Zeynepemre YamacDemirinAnnesi Amin canım rabbim sizlere de nasip etsin. Muhteşem bir duygu ne anne baba ne de eş sevgisine benziyo bu bambaşka birşey. ❤ İkimizde hergün daha iyi olmaya çalışıyoruz
Zeynepemre Seda42 amin canım insallah. Evet canım ilk günü ve ikinci günü çok ağrım vardı ama ayaklandım ben durmadım hiç bugün de çok daha iyiyiö 😊 siz yine de maşallah deyin😂😘😍
Zeynepemre Çok sağolun hanımlar darısı sizin başınıza insallah 😊 Allah razı olsun ❤ Kandiliniz de mübarek olsun öpüyorum hepinizi😍❤
HamiEsmaAydn Zeynepemre mide yanman oluyosa sade soda cok iyi geliyo ilk gebeliğimde bendede öyle oluyo çok sükür bunada hiç hamile gibi degilim