Zeynepemre Annelik tatlım ben daha hiç kilo almadım hamileliğim boyunca kilo alımım olmadı. Cimcime de 1450 grammış haftasına göre normal ama doktor yine de karın bölgesi zayıf biraz dedi bende tedirgin oldum
Kizimolsun Zs18 o zaman da keske az daha karnimda kaldaymis diyeceksiniz kizlar bende evledigim gibi hamile kaldim sabirsizlandim oglum uslu oldugu halde dursaymis az daha deim yani 🙃🙃
Kizimolsun Sebla55 korkma sakinan goze cop batar demisler cok dogru bende onlardan be kadar ictim bilemezsin normal deger 0-60 ken benim enfeksiyon degeri 255 ti neler ictim cok sukur hamd olsun oglum da daha grip bile olmadi masallah
svgisnreyphn Kizimolsun özel batıkent amina kardeşhaniye gidyrm memnunum naif iyi anlatan ilgilenen bi doktor ne zaman arasam açar yardmcı da olr nerde olrsa olsn sezaryen olcğm bi 25 gün sonra falan inş özel adanada yapck muayne ücreti de uygn 53 tl
_Dmhf Kizimolsun https://resimyukle.io/r/0PhImXlVwP bir arkadasıma bakmıstınız daha önce banada bakabılırmısınız 😍
Zeynepkurel Zeynepemre Vitanminleri iyi kullan bebek alır sıkıntı yapma bende boş yere üzüldüm banada çok küçük demişti 32 haftalıkken 1300 gr demişti şimdi 34 haftalık 1870 gr olmuş
HandanEmre Zeynepemre Sedakbyk bende yazdıklarınıza ekstra olarak emzirme önlüğü 2 biberon 2 farklı uçta emzik hangisini emerse diye sonra malum pandemi var hem bebiş hem kendim için yastık kılıfı ve çarşaf koydum atlet zıbın da koydum 3 adet hem oğluşuma hem kendime havlu ve hastane çıkışı için pusetimizi hazırladım örtüsü çarşafı minderiyle beraber 😊 bir de depend hangisini aldın canım
Zs18 Hiç üzme kendini bu sefer miniğe de yansır bak ben 4.5 5 aylığım ama karnım şiş sadece önden gidiyor kendim küçüçük bişeyim üstüne çok düşme annenin duası bebeği hastalıklardan korurmuş bol bol dua et 🙏🏻☺
Zs18 Kontrolüm var bugün dua eder misiniz bana hem heycan hem korku var içimde ilk defa tek gidicem kontrole 🙏🏻
Kiraz3364 Zs18 ben hamileleyimden önce çok kiloluydum kilo verdim. 86 ile hamile kaldım şimdi 86.75 oldum 21+ 4 oldum daha kendim kilo almadım 75 olan da kızım büyük ihtimalle 26 dan sonra kilo alırsınız diyorlar sen kaç kilo aldın canım kaç kilo ile hamile kaldın