Mine Zs18 maşallah kız bizim kız 700 gramdı geçen hafta 😱 bende şeker için baktırdım çok şükür sorun yok dedi doktor tekrar baktı
Senayuzuntass Zs18 bnde jelibon çok yiyorum hatta eşimden istedigimde unutursa resmen o gün gözümün önünden gitmiyor 😀
Senayuzuntass Zs18 bnde jelibon çok yiyorum hatta eşimden istedigimde unutursa resmen o gün gözümün önünden gitmiyor 😀
Zs18 Senayuzuntass ben bıraktım artık jelibonu zeytinli poğaçaya taktım ama jelibon olmadığında korkulu rüyası olurdum eşimin 😂😂
Zs18 Zeynepemre allahın izniyle sağlıklı bi şekilde kavuşursun yavruna canım çok az zamanın kalmış rabbim kolaylık versin
Zs18 Mine en başı sağlık tabi ki bakma iri olsa ne olacak büyüyün çocuk sonuçta emeklicek yürücek galan derken o zaten zayıflayacak illa ki
Mine Zs18 aynen öyle şu Esra Erol’dan benim psikolojim bozuldu ablamda üstüne tuz biber oluyor 🤦🏻♀️😭 ablamla ne zaman konuşsam anca beni korkutuyor ya hiç konuşmayı istemiyorum
Zs18 Mine ben artık izlemiyorum esrayı adana doğum evinde olanları gördükçe acaba benim de başıma gelir mi diye düşünmeden edemiyorum o yüzden gündüz tv hep kapalı 😂
Mine Zs18 ben de artık Müge’yi de Esra’yı da izlemicem 🤣 ablamla da Doğuma kadar konuşmayacağım psikolojimi bozanlara protesto🤣