Mine Kızlar 3 gün sonra eşimin Doğum günü hediye istemem diyor tek çıkacağım hediye alcağım bi yerde yok zaten burda ama ben ne yapacağım nasıl kutlayacağım fikir lütfen 🤣
Zs18 Mine mumlar eşliğinde güzel bi akşam yemeği hazırlarsın mesela sonra odanın birini süslersin hediyeni de o zaman verirsin aklıma çok bişeyde gelmiyor 😂
Mine Zeynepemre polis olduğu için izin zamanları haftasonu diye ayrılmıyor canım hoş pazar izinli olmaması benim işime gelmiyor değil her yer çok kalabalık oluyor hiç sevmiyorum bizim iznimiz yarın bi gün çalışıyor bi gün izinli karışık durumları😇
Zeynepemre Mine anladım kuzum. Ay rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin de izin günleri o kadar da önemli değil
Mine Zeynepemre amin canım aynen öyle vallahi bazen bana diyor keşke sen gelmeseydin bende kızıyorum o zaman niye hayat arkadaşı olarak gördün doğuysa da batıysa da beraber olmalıyız diye
Mine Zeynepemre sorma ama hiç bilmediğin yer çok zor yarın Doğum günü ama hiç bi şey yapamıyorum bi pasta bi de sevdiği yemeği yapacağım hepsi bu 🙄