Mine Zs18 bizde konuşmadık da doğumu 🙄 ben çok şartlamıyorum kendimi ama normal doğumu annemde korktuğumu biliyor desteklemiyor eşimde korkuyorsan zorlama kendini diyor bi kaynanam🤣
Zs18 Mine bende korkuyorum normal doğumdan sezeryan yapcam dediğimde eşimde kendi annemde tepki gösterdi tabi kocişe hemen çemkirdim 😂😂
Zs18 ama normal doğum sağlıklı diye onu istiyorum ama korkuyu atamıyorum aklıma geldikçe daha da çok korkuyorum 😂
Mine Zs18 ama kimsenin hikayesini dinleme 🙉. Ben izlediğim için stajda daha korkuyorum ki başkasının doğurmasını izleyemezdim yoksa çok isterdim normal doğumu özellikle epidural normal Doğum avantajı varken 😁
Zs18 Mine hamdolsun iyim canım temizlik yaptım bitirdim işleri şimdi çarşıya gidicem ip almaya 😂 sen nasılsın
Mine Kızlar 3 gün sonra eşimin Doğum günü hediye istemem diyor tek çıkacağım hediye alcağım bi yerde yok zaten burda ama ben ne yapacağım nasıl kutlayacağım fikir lütfen 🤣
Zs18 Mine mumlar eşliğinde güzel bi akşam yemeği hazırlarsın mesela sonra odanın birini süslersin hediyeni de o zaman verirsin aklıma çok bişeyde gelmiyor 😂