Zeynepemre Mine sorma canım ya. Her an Doğum başlarsa diye buraya da gidiyim dedim bu da bir garip işte. 🙄
Gizevren Minecanturk85 yaa aynı durumu yasadım biliyormusun ben ekşi mi diyo soruyorum bi umut, onlarda ekşi olurmu bal bal deyip duruyorlar 😂😂🙈 dünde aldığım mandalinaları eksisini buluyım diye 8 tane falan yedim hepsi tatlı cıktı sansıma 😂🤦🏼♀️
Zeynepemre Mine eşimle konuştum yarın gitmicem ya nasıl olsa pazartesi gidicem iki defa eziyet ettirmeyim kendime
Zeynepemre Mine yok canım çok şükür iyiyim bir problem yok Pazartesi de zaten gün verecek ya nasıl olsa daha buraya gitmeye gerek yok
Mine Zeynepemre sağsalim gelsin inşallah canım vaktinde gelsin benimde doktor tahmini 25 şubat dedi 🤣 eşim diyor 29 şubat olsaydı iyiydi diyor 🤣🤣
Mine Zeynepemre eşimin de planı o dedim çocuğumun Doğum günü masrafından kaçamazsın 🤣🤣🤣8 yaşında 2 yaşını kutlarız artık🤣🤣
Mine Zs18 bana önceki doktorum hiç tarih dememişti bu doktor hesapladı hemen telefondaki tarihle aynı tarihi söyledi 🙄 belki öncesinde olur sezeryan istiyorum bunu daha konuşmadık 😁