Zs18 Zeynepemre kendi doktoruma görünmedim özele gittiğim için bu ay sıkıntımız var biraz özelin acilene gidersem biliyorum çok masraf çıkaracaklarını o yüzden gitmedim eşime de yalan söylüyorum geçti diye ama kıvranmaktab bi hal oldum
Mine Zs18 canım sağlık ocağında falan bakıyorlar mı acaba bi sor yda devlet hastanesine git ilgili doktor olırsa bakarlar kadın doğum. Stres yaptıkça daha çok kasılır yat dinlen hep
Zs18 Mine yok be güzelim benim sağlık ocağı bişey yaptığı yok devlete gittiğimde nstye falan bağlarlar sandım onu bile yapmadılar
Zs18 Mine aynen öyle tahlil sonuçlarını verdim ultrason kağıdını verdim kadın doğumcuya kapıtlara bakmadan tik yaptı yanlarına bişey yok idrar yolları enfeksiyonu dedi yolladı
Mine Zs18 başka doktora baktır sen o zaman canım olmaz öyle en azından konuşup rahatlatması gerekirdi seni
Zs18 Mine bütün işleri hemen sabah kalktığım gibi bitirdim rahat rahat dinlenmek için ama akşam üstü giriyor sancılar
Zeynepemre Mine Ay valla artık iyice sabırsızlanıyorum. Ama şu çatı muayenesi korkulu rüyam halen yarın devlette kontrol var geçen Samsun’da yapmamıştı doktorum. Buradaki de yapmaz insallah