Zs18 Mine bana gelipte yemezler canım en üst kat olduğu için kayınpederimle dede merdiven çıkamaz o yüzden ben yapıp götürcem sofrayı önlerine hazırlıcam
Zs18 Mine kaynana gelmeye niyeti yok kayınpederime demiş ki kızın sana bakmıyor mu demiş gel falan dencek diye tlf konuşmayı çok uzatmıyor
Mine Zs18 sinsi karıya bak 😒 sende eşine söyle yat dinlen kimse senden çocuğundan önemli değil bi şey olsa yarın bi gün der yapmasaydın diye
Zs18 Mine ne diyebilcen ki gülüm ne de olsa eşinin annesi babası laf söyleyemiyor insan vala şuan hem kıvranıyorum hem yemek yapıyorum
Mine Zs18 vallahi kendimle bebeğimden başkası önemli olmazdı eşimde kusura bakmasın😒 beni bebeğini düşünsün o da
Mine Zs18 😡vallahi bu gün kaynanaya karşı zaten sinirliyim 😡 bizimki de tutturmuş ben kendi istediğim yatağı alırım Mine’nin istediğinden banane diye zor bekliyorum eşim eve gelsin diye sanki ona al diyen olmuş ya
Dereninannesi Mine allah kolaylık versin canım sıkma canını boş ver sen doğru ol eşin sana iyiyse gerisini boş ver. Hamileliğinin tadını çıkar bebişin le ilgilen onu sev onla konuş sakin müzikler dinle🤗🤗😍
Zs18 Mine bizim kaynana gelmiş istanbuldan ben yemekleri yaptım evden çıkarken arıyor biz geldik diye köye bi gittik misafir var
Mine Dereninannesi öyle yapıyorum elimden geldiğince artık aramıyorum da inatla sinirimi bozmaya çalışıyor diye eşimden Allah razı olsun vallahi onu üzmemek için her şeyine susuyorum arada laf sokmuyor değilim🤣 çok sağol canım