Zeynepemre Mine valla ayıptır söylemesi gece katmer düştü aklıma dolapta da vardı onu çıkardım 😂 sabah sabah cevizi görünce coştu 😂😂
Mine Zeynepemre 🤣 anaaam iştaha bak bizim de dün et istedi babamız dışarı da yemeğe götürdü bizim kız coştu 😂
Mine Zeynepemre benim ablam hamileyken öyle senin bebiş gibi hep kilosu az söylediler bizde iki buçuk olsa iyi bari dedik 3.200 doğdu😂
Mine Zeynepemre sorma uzakta olmak zor 🙄 hayır bi de büyüğü var o hiç sevdirmez kıskanç beni kimseyle paylaşmıyor eşimle kavgalarını bi görsen sen kalk başka yere yat ben teyzemle yatacam diyor 🤣 eşim elimi tutunca aramıza giriyor 🤣
Zs18 Mine eşimle tartıştım biraz da günlerdir evdeyim insan yüzü görmüyorum dışarı çıkamıyorum hepsi üst üste geldi
Zs18 Benim bebişin kilosu biraz fazla çıktıydı geçen ay ki kontrolde bu gidişle iri bebek olacak heralde diye düşünüyorum
Mine Zs18 sağlıklı olsun bi şey olmaz canım Allah’ın izniyle benim kuzenimin daha doğurmasına 2 hafta var bebek 5.500 kg tahmini
Zeynepemre Zs18 hepimizin derdi bambaşka gerçekten ben kilo almıyor diye üzülüyorum sende aksine 😕 Ay Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Zs18 Zeynepemre bebeğin kilosunu dert etmiyorum illa ileri de zayıflar da hormonlardan mıdır soğukluğum keyifsizliğim bilemicem