Mine Zs18 yani tahlilde de ihtimal veriyorlar aldıracak olsam yaptırırım ama kimse garantisini veremez hadi sağlıklı dendi Doğumda bi şey oldu Doğumdan sonra oldu Rabbim bilir neyseki eşim aynı fikirdeydi de sorun olmadı
esobalim Mine çok üzüldüm başın sağolsun rabbim sabır versin canım 🙏 bende dünden beri ağlamaktan helak oldum çok şükür halimize ne gelirse Rabbimizden
Zeynepemre Mine yok tatlım ya 1 yasa kadar yatırabiliyorsun gayet de kullanışlı diye duydum bende Bir de benim yer sıkıntım var o yüzden en ideali buydu
Mine Zeynepemre anladım canım kullanmakta nasip olur inşallah ben anne yanı beşikleri var annenin bazasına monte ediliyor asansörlü falan ondan istiyorum kısmetse
Zeynepemre Mine valla yerin genişse kesinlikle vazgeçme anne yanı daha mantıklı. Bende öyle istiyordum fakat odam müsait değil
Mine Zeynepemre 4 yaşa kadar yatar yer ayarlayacağız hem ayırınca da yatar çünkü Doğu görevindeyken oda yapmayı düşünmüyorum bari almışken biz dönüş yapana kadar yatar kısmetse
Zeynepemre Mine doğru düşünmüşsün tatlım. Bizim ev kendimizin haliyle taşınma imkanım falan da yok mecburen artık bi şekilde idare etmem lazım büyüyünce de park yatak falan alırım o zaman salonda bir şekilde yer ayarlarım 😊
Mine Zeynepemre Doğunun evlerinin maşallahı var canım aileler hep kalabalık diye ona göre yapıyorlar galiba 🤣 boş odan falan var mı canım oda yapacak mısın 🤔 olsun kira da olmaktan daha iyidir sürekli kira taşıma
Zeynepemre Mine doğru kalabalık olunca mecbur büyük 😂😂😂 Yok tatlım ya boş odam dahi yok Şuan burdan bir 5-6 sene çıkmayı düşünmüyorum zaten diğer evde de kiracı var orası büyük ama asansörsüz çocukla zorlanırım diye taşınmak istemiyorum. 😞
Mine Zeynepemre yani şartlarına göre bakıp belirlersin canım duruma göre eşyalar bende kiracıyız şu an diye işte oda yapmıyorum nasip olursa dönünce evimizi alınca odasını yaparım hem bizden ayrılıp rahat yatar diye düşünüyorum 😇
GoNCa Sodayı çok sevdiğim için, canım sadece boğazımı gıdıklayacak şeyler istiyor, fazla iştahım da yok
Zeynepemre Mine ay şu konuştuğumuz konulara bakar mısın Halen kendimi küçük görüyorum ne ara büyüdük de bu kadar şeyi düşünüyoruz ya 😍😂