Zeynepemre Mine 😂😂 çok mantıklı 😂 Dün gece saat 1 oldu daha Halen durmuyor bir sağa gidiyo bir sola 😂 eşime diyorum ki hep sen alıştırdın bunu olmuyo böyle geç saatlere kadar ayakta uyumuyor dedim😂😂😂 Doğmamış çocukla çekişme diyo 😂😂😂😂😂
Pitircikveannesi Mine Yeğenini seviyor demek ki 😍 Benim görümcemin kızı da benim sesimi duyunca bir hareketleniyordu anlatamam.. Bi babasında bi sende bu kadar oynuyor diyordu.. Doğdu beni çok seviyor.. Bende olsam beni çok severdim😂
Mine Pitircikveannesi 🤣 eşim kıskanıyor olmasın diyor ben yiğenimle aşk yaşıyorum 🤣 küçükken bana anne diyordu ablama ben abla diyorum diye abla diyordu 🤣🤣🤣 EGO’larımız tavan yaptı bu gün
Zeynepemre Mine yok kız bir bardak süt içtim ama bir gör bir hareket bir hareket dedim bu kız bu gece doğar sabahı bile beklemez 😂😂😂😂
Pitircikveannesi Mine Hahahahhaha yerim onun ballarını ya ablan sana sinir oluyodur😂 Benim yeğenimde annesine Derya anne diyodu anneme hepimiz anne diyoruz diye anne diyordu😂
Mine Pitircikveannesi ablam Halinden çok memnundu hep benim tepemde kendi keyif yapıyor diye fırsatı kullanıyordu🤣 çok saf temizler ama nasıl sevilmesinler 😂