mercimeginanne Dilara06 bnm 12 den beri belli karnım görenler hamilesin diyordu. Şimdi maşallahımız var baya büyüdük 😍😍
H-M Dilara06 21 haftalığım ilk gebeliğim karnım çıktı bazen yatakta dönerken rahatsız ediyor.şimdiden böyleysem ileriki ayları düşünemiyorum🤔🤔
Krizantem_ mercimeginanne İlk bebeğiniz mi acaba genel de 2. Gebelikte erken cikiyor diyorlar 🙈benim de 12 haftalık ilk bebegim biraz çıkıntı var ama gaz mı bebek mi karar veremiyorum hiç inmiyor hep duruyo😂
baharkenan H-M bende senin gibiyim 21 haftalığım karnım çıktı nefeste çok zorluk çekiyorum ben birde ilerleyince ne yapacağımı bilemiyorum
0znur 21+2 💙 19 dan sonra belirmeye başladı, ayaktayken gozukmese de oturduğumda kabak gibi ortada artık 😅
Wonderwoman Dilara06 canım gazdır o 22 haftalık hamileyim daha çıkmadı gerçi kişiden kişiye değişir ama millete hamile olduğuma inandırmak zor oluyor benim için😅😅
mercimeginanne Krizantem_ bnmde ilk gebelik cnm :) hem erken çıktı karnım hemde erken hissettim :)) 10. Haftada karnım şişmiiti ama geri indi gaz oldugu belliydi ama 12 den sonra devamlı büyümeye başladı hiç küçülme yaşamadım. İç karın yapısıyla alakalı bir durum :)
Asi_0658 17 haftanız bitmek üzere karnım 5 aylık gibi 4.gebeligim ic karnım dar olduğu için bu kadar erken cikmis🙈
0znur Bsk-12 Uygulamadan okudum bende 21 haftalikken 4 ay 3 haftalikmis 22 haftalık olunca 5. Ayını doldurmuş oluyor
Krizantem_ mercimeginanne Benim de gaz var arada iniyordu gaz şişliği olduğunu biliyordum hatta cıkmış diyen de oldu gaz var demistim ama suan sanki hiç gitmeyen bi çıkıntı var gibi geliyor.😂 12. Haftadayim erken de ama zayıfım zayıf olanlar da daha erken çıkıyor diyorlar ama emin değilim bebek mi gaz mı 😂
Ummudogan mercimeginanne yaa bnmde ilk gebeligim bana da gaz dediler iner dediler ama hic inmiyoo 🙈😊 13. Haftamdayim insallah bebisdir ya
mercimeginanne Krizantem_ aynen arkadaşımda dal gibiydi o haftalarda leblebi yutmuş solucan gibiydi 😂😂😂
Myssr Dilara06 16 da belli oluyordu ben de karnim cikti duye seviniyordm simdi 30 daym o karin küçücük geliyor 😁