Bsmlh M92 15+3 inşallah bizde valla kasık batması bel ağrısı yuvarlanıp gidiyoruz siz nasılsınız varmı belirtileriniz
Mrvesahn M92 14+5 bende kasık ağrısı yaşıyorum bende bu aralar onun dışında iyiyiz şükür daha karnım hiç çıkmadı 😇
Ozlm111 M92 bugün olduk 15 haftalık iyi gidiyo çok şükür cinsiyeti öğrenemedik henüz haftaya randevumuz var öğrenicez inşallah 🙏 sizin nasıl gidiyo cinsiyet bellimi bulantılar iştah ne durumda 🌸🌸
M92 Ozlm111 bizde bugün 5+1oldik çok şükür.bizde cinsiyet öğrenemedik henüz rabdevumuza nasipse iki hafta var hayırlısı ile öğreniriz inşallah.😊😊
M92 Gigy bende öyle doktorumuz covid den dolaayi cok gerekmedikçe ayda 1 çağırıyor. Insan merak.ediyor
elediyebiri haftadayiz bizde. Her sey Cok Güzel gidiyor :) bebegimin gecen haftadan beri böyle sanki tekmelerini hissediyorum. 14. haftadan itibaren de hareketlerini hissedebiliyordum ❤️🧿
M92 elediyebiri maşallah ne güzel. Bende sanki hafif hafif pit pit dokunmalarini hissediyorum her dk olmasada 😊
hilaal2002 elediyebiri ya ben de 16. haftaya girdim ilk gebeliğim dün ilk defa böyle bağırsaklarım çalışmıs gibi bi hareket oldu bugün de özellikle cok dinledim kücük kücük pıpt pıt kalp atışı gibi hareket oldu bebek oldugunu düşünüyorum ama emin olamadım😄
Zhrblt elediyebiri bende 14 e girdim canım hareketlerini nasıl hissediyordun 14 de bide ilk gebeliklerde 16 da felan anca deniliyo acaba senin ilk gebeliğin mi😊
Yenianne001 elediyebiri 14. Haftada ilk gebeliğiniz ise hissetmeniz imkansıza yakın. Çünkü henüz çok küçükler net olarak 18-21 arası başlar. Ben 16+3 henüz hissetmedim. O ara sıra hissettiklerimiz bağırsak hareketi, gaz hareketi
Esrasozler 15+1 den herkese merhabalar 🙌cinsiyetimiz 👨 hamilelikte günüm günümü tutmuyor kasık ağrısı yaşıyorum arada o da üşüttüğüm için oluyor galiba.İdrar yolu enfeksiyonuyla ayrı uğraşıyorum.
M92 Esrasozler maşallah erken ogrenmissiniz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti. Bizde bugün tam 5+1 şükür
may2021mother M92 bugün tam 15+0 her gün farklı bir sorun yaşıyorum bi gün bel ağrısı bi gün kasık ağrısı bi gün baş ağrısı bazen gün içerisinde hepsi oluyor 😂DNA testi yaptırmıştık kızım oluyor
Bsmlh M92 öksürünce ve ani hareketlerde oluyor bende sordum normal dedi doktorum bakalım 8 aralıkta gidecegım daha çok var benım🙈
Gigy M92 evet deli oluyorum kaç gündür 🙈aklıma kötü şeyler de geliyor 2 kaybım olunca ,Allah’ın izniyle güzel haberler alalım inşallah 🎈🙏🙏
M92 Gigy icinizi ferah tutun hepsi aynı olacak diye birşey yok sağlıkla kulağınıza alırsınız inşallah.
M92 Esrasozler hilaal2002 evet bağırsak atması gibi oluyor ilk zamanlar zaten her dk yapmaz genelde yatinda oturunca dinlendiğin anlarda 🤗
elediyebiri hilaal2002 ordan gecen damarlar olabilir :) Bana da basta Öyle olmustu 🙈 Ama Simdi Resmen hissediyorum. Gerci esim daha tam hissedemedi. Ben tekme atti falan deyince bana kiziyor sen beni kiskandirmaya calisiyorsun diye 😂😂 sende 2 haftaya kalmaz böyle icinde pat pat seyler hissedersin.