Gokdem SevimErcis aynıyız 🙈 takatim kalmamış durumdayım artık bulantıdan. 1,5 aydır sürekli bulantı kusma halindeyim. Ne zaman geçecek acaba 😑
Honeybaby Selinbulutcu benimde içime kız doğuyo ama hayırlısı bakalım ❤❤ Ahhh ahh cinsiyetini ögrendikten sonra daha keyifli geçer hamilelik. Bebek eşyalarını görünce içim gidiyo belirsiz olunca bişey alamıyor insan 😄
feyzosvemercimek Bebislerim yani denk gelecek mi doğum tam o güne hep önce ya da sonra falan olur derler ya 😊
Dilekveuzum Benim 10+3 günlük geçen gün doktora gittim büyük ihtimal kız dedi bakalım doğru çıkacak mı😇
Bebislerim deletedmom43 evet ya 36 yi zor görürsün diyorlar😕inşallah güzel güzel zamanina kadar tasiriz ☺
Partk Biz de 10+3 üz bugün 🐣 benm şuana kadar hiç kusmam olmadı sadece braz tiksinme var o kadar 2 hafta sonra kontrolüm var ikili tarama için inşallahh cinsiyette söyler 😊😊 bebişlerinize hiç alısveriş yaptınız mı
Bebislerim Partk Hayır ben hiç başlamadım cinsiyetlerini ogreneyimde inşallah sonra başlarız ...tabi herseyden önce inşallah sağlıklı olurlar☺mama sandalyesi siparisi verdim salı gelecek😂😂
Bebislerim Selinbulutcu başağrısı mahfediyor bulantı ve yanma da piyangosu oluyor😑doktorum bu haftadan sonra geçer dedi.. inşallah haklı cikar☺
Bebislerim Honeybaby bana asitli şeyleri yasakladı ..Doktorum. sadece arada mineralli su icebilirsin dedi