Itssoelif 28 oldum sağa ve sola yatıyorum. Hep sola yatınca kaburgam bile açıyor. YouTube da Dr Kaan Kocatepe çok güzel anlatmış annelerin yatma hikayesini
MihricanA Deletedmom79 Karnin büyüdükçe hasret kalacaksın bende cok severdim simdi 33+2 ama bebegin gelisimi 33 haftaymış hayal oldu sadece hafif öne yaşlanabiliyorum yastikla
MihricanA Deletedmom79 Gelişimi 1 hafta ileride benim bebegimin kilosu biraz fazlaymış o yüzden ağırlık daha fazla biniyor
Growinupangel 34+2 tim sola yatmak kan dolaşımı için tabi daha iyi ama bu demek değil ki sağa yatmayalım benim kalbim sıkışıyor sola yatınca mesela
Meftunn Erkek bebekler sağ taraf istermiş hatta ilk başlarda sağ yatıyorsan erkek derler hemen benim için sağ sol farketmiyor ama kendimi sağ tarafta daha rahat hissediyorum geçen onu farkettm ☺️
insan_insan Sola yatıyorum uykuya öyle dalıyorum ama uyandığımda hep sırt üstü buluyorum kendimi annem hep diyordu hamile kalınca nasıl sırt üstü yatacaksın o karınla diye 😁 32+6 olduk hep sırt üstü buluyorum kendimi 🙊