MihricanA Narin1 Sırt üstü ve yüz üstü haric nasil rahat ediyorsaniz oyle yatın ben oyle yapiyorum valla bi tarafım ağrıdığı zaman diğer tarafa dönüyorum benim oğlan da saga yatinca daha cok kıpır kıpır oluyor
hafsa0211 Narin1 ahahah aynı ben 🤣 zorluyorum sola yatmak icin sabah sagdan kalkıyorum ama ödemim cok oluyor sağa yattigim zaman
Babyy1S Narin1 ben 37 haftalgm istedigim yöne yatiyorum sırt ustu haric sola yatmak tabiki iyi ama zorlada yatilmiyor malesef en azindan istedigim yönde yattigimda uykumu almış daha enerjik uyaniyorum
Narin1 Oznuryunus 34 haftalık oldum doktor olabildiğince sola yat dedi ama ben ikisinde de yatıyorum inşallah bebeğe zarar gelmez
Oznuryunus Narin1 bende 34 haftaligim canım ☺️ sağ sol farketmiyor zaten artık yatabildigim de söylenemez 😔
hafsa0211 Birde sağa yattigimızda böbrekten cıkan idrar yoluna bası oldugu icin sag böbrekte büyüme falan olabiliyor . Devamli sola yatmak icin cabaliyorum, hatta hamile yastiklarindan alicam bunun için
hafsa0211 Narin1 valla haklısınız ben gece 3 4 kere uyanıyorum en son sabah sinirlenip saga yaticam iste dedim 🤣 2 saat raat uyudum. Hep yatmazsak bise olmaz bence 😁
MihricanA Deletedmom79 Karnin büyüdükçe hasret kalacaksın bende cok severdim simdi 33+2 ama bebegin gelisimi 33 haftaymış hayal oldu sadece hafif öne yaşlanabiliyorum yastikla
Deletedmom79 Narin1 ediyorum ama naparsam yapim gene kendimi yüz üstü buluyorum uyuyamıyorum yoksa dönüp duruyorum