Gamzeliiiiii Kızlar benim göğüs hassasiyetim var yanları şiş bide sık sık idrara çıkıyorum sizin neler belirtileriniz
Ademyekta Gamzeliiiiii benimde ilk belirti göğüs ağrısı ve sık idrara çıkmaydı bu ikinci hamileliğim ilkinde de böyle olduğu için direk anladım sonradan test yaptım ve pozitif çıktı
Sinemtnm Gamzeliiiiii canım ben hala olamaz desem de hamileliğimi öğrenmeden önce başlayan ve haşa devam eden bir miğde bulantısı var afedersin çıkaramıyorum ama sürekli bi bulantı haline iki gündür yememi bile etkiliyor 😔😔🙈 ben buradayım anne diye haber veriyor heralde ❤️ göğüslerime el değmiyor zaten🙈
Gamzeliiiiii Ademyekta insan korkuyor canım ilk gebeliğimde boş gebelik geçirdim Perşembe günü nasip olursa kalp Atışını ve bebeğimi görmeye gidicm Allah’ın izniyle ama içimde hep bi korku var
Ademyekta Gamzeliiiiii gönlünü ferah tut bi sıkıntı yoktur inşallah ☺️bende henüz doktora gitmedim bu hafta randevu alıp gitmeyi düşünüyorum nasipse bende merak ediyorum doğrusu herhangi bir sıkıntı var mı diye
Hamileyeni Benimde gögüs ağrım var ve sık idrara çıkma var saç dökülmesi var ilk hamileliğim ama belirtiler bu yönde bakalım haftaya kalp atışını duyacağım inşallah 🤲🏼
Gamzeliiiiii Huris66 mide bulantısı bende hiç yok şuanlık inşallah olmazda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hamileyeni Mavi87 ben öğrendiğimde 5+2 ydim 2 hafta sonrası randevu verdi işte 7+2 de kalp atışını duyacağız nasip olursa 🤲🏼
Ezgice0 6+0 günlük hamileyim bende bu gün ara ara göğüs sızlaması oldu endişe etmeyin normaldir kanallar oluşuyor sonuçta
Mavi87 Gamzeliiiiii tamam canım sağol. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰 zaman geçmiyor çok merak ediyorum
Gamzeliiiiii Mavi87 inşallah kuzum ya evet hiç zaman geçmiyor gün sayıyorum resmen doktora gidiceğim zaman 🙏
Nehirinannesii Ayyyyy minnoş hamileler 😍😍😍 hadi bakalım önünüzde uzun bir yol var. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Zaman çok çabuk geçiyor. Hiçkimsenin olumsuz gebelik hikayelerinden etkilenmeyin. Kendi hikayenizi yaşayın 💕