Cileklimilkshake34 hafsa0211 evet bende bi umut almıştım ama gereksizmiş gerçekten. Aynı ürünün daha kalitelisi vardır onu bilemem ama o linktekini almıştım ben ve memnun kalmadım hiç . Baska modelleri denemedim , siz almak istiyosanız arastırın biraz daha bence:) sevgiler🌸
Caglacmrt hafsa0211 bende trendyoldan u seklinde olan hamile yastiklarndan aldim,gece gunduz yatarak gecirdigimden dolayi asiri rahat ediyorum.iyikide almisim,uzun oldugu icin bacak arama aliyorum,rahat ediyorum,ben 60 70 tl arası bir fiyata almistim.
gmzcvk hafsa0211 kiz kardesim cok rahatsiz bulmustu hic kullanamadim dedi bende 34 haftaligim suanda ama bacak arama dikdortgen kucuk bir kirlent yetiyor hamile yastigina ihtiyac duymadim agrilarima iyi geliyor tek yastik
hafsa0211 gmzcvk ben suan bacak arama ve sirtima koyuyorum ama gece bir bakmısım yastiklar baska yerlerde
Kubrasrlozd Remziye02 aaa ben hatta yıkadım gelince toplanır elyafı diye düşündüm ama toplanmadı. Galiba benim şansıma böyle geldi. Dediğim gibi yastıksız yatıyorum yani 🤔