Bilge1234 Sevdae benşmde öyleydi hiç bir belirtim yok 12.haftadayım yok çok şükür hatta doktora dedim benim belirtin yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi dedim çok güzel dedi sadece arada bel agrım oluyor o kadar
lifeofmybaby Sevdae benimde 11. Haftaya kadar hiç belirti yoktu halsizlik,iştahsızlık dışında. 11. Haftadan sonra mide bulantısı ve kusmalar başladı. Gayet normal herkeste belirti olmayabiliyor endişe etmeyin😊
34_21_23 Sevdae 12 haftalık olduk hala bulantı ilacı kullanıyorum baş ağrısı ve kalça ağrısı da cabası 😀
Sevdae lifeofmybaby insan endişe ediyor canım ya bi yandan güzel bişey bazıları çok zor atlatıyormuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bebişlerimizi 💕
Bilge1234 Sevdae aynen öyle bende çok şüphelendim biran korktum acaba bişeymi oldu diye çok şükür yok gayet iyi durumu o iyi olsunda gerisi boş hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤰
Sevdae 34_21_23 aynrn öyle benim annemde 3 aydan sonra başlamış kesin ben ona çektim diye düşünüyorum inşallah zor geçmez ama ☺️🤲
Melisaa55 Sevdae Aynen canım yemek yiyemiyorum hiçbir şekilde 16+1 haftalık olduk çok hafif işte tavukla etten tiskindim bu süreçte 😔