Kbryagci38 Gigy evet canım ilk hamilelik ama ben nedense erken hissettim ama sadece sabahları uyanınca ve gece yatmadan önce . Gün içinde hiç hissetmiyorum
Tugceasel_ busraortsc 17 +4 de hissetmeye başladım 20 inçi haftada ilk tekmesini hissettim şimdi biraz daha düzene girdi 22+5 🌸
Eliiiiiiffff Teacherr ya bişey sormak istiyorum 15. Haftanın içindeyim. Sağa yatmış telefonda bişey izlerken bi anda göbeğim pıt yaptı bayağı kuvvetli bi pıt tı ve ilk defa hissettim. Bebeğimin hareketi midir emin olamıyorum 😳🤔
busraortsc Eliiiiiiffff bilmiyorum ama sağınıza çok yatmayın zararlı diyorlar sola yatmamız gerekiyormuş
Cansu64- busraortsc 17. Haftadayım bugün karnım çok acıdı pır pır ediyor sanki birşeyler bebek hareketleri mi
livasmomm Cansu64- pir pirlar gaz hareketi… icinde bişey kayar gibi olursa bebekten .. veya tek belirgin bir noktaya vuruş bazen 4-5 saniye araliklarla da tekrarlayabiliyor
Sblcnky Bulut-Mavi plasenta yukarı çıkıyor değil mi benim de aşağıdaymış korktum biraz 😔 16 haftalığız şu an kaçıncı haftada çıkar acaba
Bulut-Mavi Sblcnky 18 de detaylı ultrasonda normal dendi artık kanamam da bitmişti şükür.. şu anda herşey normal inşallah..
Busra_6161 Seseff bende 14 teyim tam olarak neyi hissettiniz ben hep acaba mi diyorum emin olamıyorum