Mrymozr busraortsc 17. Haftadan beri hissediyorm 19 dan sonra dahada net oldu disaridan gorulebilcek kadar suanda 24 haftalığız
senakhrmn busraortsc 18.haftada hissettim ilk 🙈 şuanda 22+0 ım ve biraz daha güçlü hissediyorum. Ama hala eşim hissetmiyor elini koyunca 🥰 bir an önce güçlü tekmeler hissetmek istiyorum ☺️
Bulut-Mavi Bebeğin yerine göre değişiyormuş .. benim plasenta aşağıdaydı büyüyüp yukarı çıkana kadar hissetmedim 19 dan sonra .. 30 u bulduk şu anda maşallahı var :)
Sblcnky Bulut-Mavi plasenta yukarı çıkıyor değil mi benim de aşağıdaymış korktum biraz 😔 16 haftalığız şu an kaçıncı haftada çıkar acaba
Soyla busraortsc Bende 13 teyim ama hissediyorum bence tekme olarak değil ama bişey dokunuyo rahmin duvarına
Eliiiiiiffff Teacherr ya bişey sormak istiyorum 15. Haftanın içindeyim. Sağa yatmış telefonda bişey izlerken bi anda göbeğim pıt yaptı bayağı kuvvetli bi pıt tı ve ilk defa hissettim. Bebeğimin hareketi midir emin olamıyorum 😳🤔
Begm busraortsc ilk bebeğimi üçüncü ayında ikinciyi 5inci ayında üçüncüyu 20 hafta da hissetmeye başladım ilginç olan yani ilk hemen oynadı diğerleri geç oynadı ilkten sonraki olan gebelik hissedilir hemen derler bende tam tersi oldu sanırım😅