Asdffghjjk Ben hayatımda hiç kuaföre gidip agda yaptırmadım ama artık gerçekten göbeğimden göremiyorum. Yaptıran varmı sakıncalı falan diyolar siz ne düşünüyosunuz. Çok gidesim var jilet mahfetti😢
Pinaryyim Asdffghjjk liseden beri kuafore gdip yaptırıyorm bir sakıncası olmadı hamileliktede devam ettim şükür sıkıntı olmadı bilindik temz biyeri tercih edersen senin için iyi olur🙂)
yhilalcaglar Asdffghjjk bekarkende gidiyodum hamileligimin başından beride gidiyorum bi sıkıntısını görmedim. Sadece hamilelikten kaynaklı insanın canı tatlı oluyo sanırım. Sizinde jilet sonrası ilk ağda biraz acı geçebilir. Kendinizi çok kasmamaya çalışın yeter. 30 haftalik hamileyim bu arada 😊
Fatmafatma Asdffghjjk bende hic kuafre gitmedim 30 haftaligim ayna karsisinda agdayla aliyorum ama kuafre gidip acmaya utaniyom geriliyom son ayda nasil yaparim die dusunup duruyom
Kaderrr Asdffghjjk hamile olmadan önce de gidiyordum hamile kaldığımdan beride gidiyorum 34+3 hamileyim hiçbir zararını görmedim temiz ve güvenilir biyere gittiğin sürece sıkıntıda olmaz 😊
Asdffghjjk yhilalcaglar utanıyorum bide orda hiç hayatımda görmediğim bi kadına bacagını ayırıp karşısına oturmaya 😂
Bisaniye Asdffghjjk onlar profesyonel utanacak bir duruma sokmuyorlar. Ben de kesinlikle gidemem diyodum 3 yıldır kuaföre gidiyorum evde kendime eziyet etmişim valla yıllarca ☺
yhilalcaglar Asdffghjjk sonradan alışıyorsun merak etme. Biyerden sonra saldım çayıra gibi oluyo. Bende çok utanmıştım ama şuan çok rahatım 😂🙈
Mucizeveannesi Tek kullanımlık hijyenik ürünler kullanan temiz bir salonsa gidebilirsin aksi durum mantar vs riski var
Betull Asdffghjjk az önce agdadan çıktım 38+2yim ve 9 aydır her ay yaptiriyorum hatta bu ay ikinci ağdam ne olur olmaz hazirliksiz yakalanmamak icin hiç bi zararini görmedim.
Aliasaff Betull bebekte aşırı hareket sizde de bulantı hissi oluyor mu Benin’de aynı hafta bulantı oldu birden bebekte döndü kastım kendimi ondan mı acaba
zehracinar Asdffghjjk Bekraken hep gidiyordum ama evlenince eşim hakkımı helal etmem gidersen dedi ne istiyosan eve alalım ama gitme dedi keşke izin verse de gitsem ama gidemiyorum sizin eşiniz izin veriyorsa hiç beklemeyin derim
SemihDamlaDalan zehracinar Niye eşiniz böyle birşey dediki gayet normal olabilir ne demek hakkımı helal etmem ben olsam inadına giderim yargılamak için söylemiyorum sadece garip geldi
zehracinar SemihDamlaDalan Kadın da olsa görmesi günah ve ben sırf eşime inat olsun diye öyle bişey yapıp ta huzurumu bozamam 😊
SemihDamlaDalan zehracinar Ama ağır konuşmuş ne demek hakkımı helal etmiyorum çok saçma konuşmuş bu kadar basit birşey için böyle der mi insan eşine
Betull Aliasaff olabilir ben yaşamadım hic öyle bisey kan şekeriyle alakali olabilir mide bulantısı yada bebek hareketli olunca yapiyo ağdayla ilgisi olduğunu sanmiyorum
Edos Bekarken basladim hamileligimin 8. Ayı hala devam ediyorum sorun yasamadim Ama ilk kez gideceksen biraz kasabilirsin kendini dikkat et acimiyor zaten ☺
Nergiztn 34 haftliken gittim en son hiçbir sıkıntı olmadı bide 38 de giderim diyodum ama doktorum heran gelebilir dedi o yüzden ufak ufak çıkanları hemen alıyorum kendim bekletmiyorum 😂
Meryemak Asdffghjjk canım ben sürekli kuaföre gidiyorum ağdaya hamileliğimin başından beride gidiyorum 31 haftalığım bi sıkıntı olmadı😘 bula arada eşinle aranı düzelttin mi aklıma geliyorsun arada