CemreBacak Hasibertas ben kefir eve aci biber yiyorum iyi geliyo ama aci biberi tabi kaçirma 3 tane yeter fazlasi agri yapar🤣
Cemre_61 Hasibertas benimde kabızlıkla başım dertte hayatımın hiç bir döneminde yaşamadığım kabızlığı şimdi yaşıyorum ve sıkıntılı bi durum demir hapları yapıyomuş 🤦🏻♀️ İlk kontrolümde söylicem doktoruma kayısı falan yiyorum ama fayda etmiyo
Zehraaa98 Hasibertas kabuklu kivi işe yarıyor canım iyice yıka hıcbır yerını kesmeden temızledeıkten sonra kabuguyla ye😂
CemreBacak Hasibertas tabi mide skntin varsa ksinlikle yme daha kotu ypar kefir ev ypimi dogal yogurt ve ekmegi azaltlr kuru seyler yerine yesillik sebze meyve yiyerekte azaliyo kabzlk
Hasibertas Cemre_61 Bende simdi doktorumla gorustum bekunis tablet onerdi insallah gecirir gercekten cok zor bir durum
Mekselinda Hasibertas bekunis miiiiiii 😱 lütfen hayır ben onu hamilelikten önce haftanın üç gibi kullanıyordum. Hamile kaldım kabızlık devam etti doktoruma sordum asla diye haykırdı resmen başka doktora yine sordum sakın içme çok riskli dedi internetten araştırdım hamilelerin kullanması yasak yazmışlar. Onun yerine kayısı çayı içiyorum bazen o kesin çıkartıyor. Burdan kimseye öneri olarak söylemiyorum lütfen araştır öyle iç onu 😔
Cemre_61 Zehraaa98 ayyyy ağzım ekşidiiiii nasıl canım çektiiii 😋😋😋 çok teşekkür ederim canım mutlaka yicemmm 🥰🥰
Hasibertas Mekselinda Allah allah direk onu onerdi benimde kafam karisti simdi bak Zararli olsa onermezdi ya
Zehraaa98 Cemre_61 oyy kuzum ben hıc sevmem özür dilerim canın cektıyse ama cok ıse yarıyor kabuguyla ye gıtsın
WmonallissA Banada dupalac şurup iyi değil, şeker oranı çok yüksek demişti doktorum ama bir iki defa kullanmak zorunda kalmıştım, onun yerine acı biber yedim bence faydası olmuştu☺️