seydaeg eddaaa benim de aynı şekilde düm gece bel ağrısından uyuyamadım. Kasıkta da hassasiyet var bugün hep uzamıyorum
eddaaa Oysul Cok saol canim karnimda arada cekme gibi bir his oluyor göbek deligime aykin ortalarda sanirim catlak olusucak genisliyor die galiba🤷🏻♀️
Oysul eddaaa bebek kıpırdıyor olabilir mi ki çünkü kıpırdarken de boyle garip hissettiriyor insanı 😊😊
eddaaa Baybymucize Evet aynen o sekilde cok sancili bisey degil, bugunde göbegimin ortasinda cekme gibi bi hissim var catlakmi olusuyor göbögim buyudugu icin yirtilmami cözemedim 🤷🏻♀️
eddaaa Oysul Bebisin tekmeleri cok sert artik onlari net hissediorumda galiba karnim buyuyor ve catlak olusuyor ilk hamileligimde de cok catlak olmustu karnimda
Oysul eddaaa anladimmmmm o zaman öyle bir durum olabilir tabi bir de önceden de deneyiminiz varmış. Ikinci yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Gizem27 eddaaa ben 24+5 bi kaç gün sonra 25 olucam bnde bu aralar cok oluyor özellikle idrarim geldiginde sanki kasıklarıma baskı oluyor yapınca rahatlıyorum