Yasemin0728 Merveeee45 öyle valla canım eşime hırka ördüm simdide kendime oruyorum bakalım ya düşünmemeye çalışıyorum işte
annesinin_minigi Yasemin0728 ben de bi şeyler örüyorum sürekli ama insanın aklının bi köşesinde hep duruyo ki 😌
Yasemin0728 Merveeee45 3. Olucak canım benim geçen yıl Mayıs’ta 10 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileydim kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım Aralık’ta da kimyasal gebelik olmustum ve buda olursa 3. Olucak
ayse1205 Merveeee45 bişe sorucam ya muayene ücreti verdin ilk gittin peşine atıyorum 10. Gün gel kontrole dedi sonra 13. Gün iğne yapıcam dedi mesela hepsine ayrı ayrı mı ücret ödüyosun yoksa bir muayene ücreti mi veriyosun
Merveeee45 ayse1205 bgn gittiysem bu günden başla saymaya 10 gün ücretsiz alıyor tahlil olursa o ayrı tabi ama
Merveeee45 Yasemin0728 allah sabır versin valla benim iki ay önce kalbi durdu kürtaj oldum çok zor bişeymiş inşallah bir daha yaşamayız yasın kaç
Yasemin0728 Merveeee45 kürtajdan sonra 5 ay çok zor geçti psikolojik olarak benim canım çok yiprattim kendimi ben. 23 yaşındayım sen
Merveeee45 Yasemin0728 bgn biraz kasıklarım agrır gibi oldu çatlama mı oldu acaba dedim kendim öyle düşündüm 😂 sende var mı belirti bu arada Nerede oturuyorsun canım
Yasemin0728 Merveeee45 benim iğneden sonra 33 . Saatte sağ kasığım agrimisti catladigindan galiba başkada belirtim olmadı ha bide su gibi akintim var ondan mı bilemicem. Antalya’da oturuyorum canım sen
annesinin_minigi ankaa hakkında hayırlısı olsun canım. Allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah