Merveeee45 Ben 3 senelik evliyim yaklaşık 2 sene önce doktora gittim klomen yazdı 10 gün kullan bırak dedi yaptım sonra bir ile yaramadı ipnede vurumdum öncesinde sonra 2 ay sonra doktorun verdiğin günlerde ilişkiye girip hamile kaldım ilaçsız ama 1 haftalıkken adet günümü denk geldi ve tutunamadı düştü sonrasında devam ettik ilaç kullanmadan doktorun normal yolla ben öneriyorum ilaçla değil dedi sonrasında pandeminin başında ben bıraktım hastaneye gitmeyi ve artık olmuyor dedik eşimle oluruna bıraktık olursa zaten olur demekki pskolojikmiş onu düşününce olmuyormuş dedik oluruna bıraktık hiç düşünmedik çocuk çocuk diye sonra adet günüme 2 gün kala bir rüya gördüm ve çook çok etkilendim evde test vardı önceki aylrda aldığım onu yaptım ikinci çizgi belli belirsiz çıktı kan tahliliyle öğrendim 3 haftalıkmış sonrasında bir doktor buldum çok memnunum zaten hem yaşı hem tecrübesi olsun güler yüzlülüğüyle memnun kaldım oda gebyfoll folik asit ve klomen verdi o klomenide alttan almamı istedi 3 ayına kdar kullanmam gerektiğini söyledi önceden düşüğüm olduğu için ama ben çok yan etkisini yaşadım 2 buçuk aylıkken bıraktım almıyorum o ilacı artık sadece folik asit alıyorum demem o ki arkadşlar piskoloji çok önemli kafamıza çok takıyoruz istemsizce ne kadar takmıyoruz desek de yapmamamız lazım başka şeylerle kafamızı meşgul edelim şuan 4. Ayımın başındayım çok şükür Allah isteyen herkese sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah sizlere çok dua ediyorum çünkü bende çok yaşadım tamamen çevreden aileden komşudan gelen yorumlarla piskolojim bozulmuştu artık Allahım sizede tattırsın bu duyguyu 🙏