ayshoo tabi ki atayim, isteyen arkadas marka onerisiyle istedigi icin bu sekilde liste. kopyalayip atiyorum yanlis anlasilmak istemem 🙈
giyimde -h&m, cok az carters tulum, bim aktuelden ic bodyler, coraplar, jokerden icbody zibinlar.
bugaboo cameleon 3 ve cybex oto koltugu-puset
Kucuk yikama kuveti yenidogan aparatiyla
biberon-emzik -tommee tippee antikolik biberon kucuk boy bir tane aldim ben, emzik bir tommee tippee, bir de ikili bibs aldim 0-6 ay
gogus pompasi -mamajoo tekli elektrikli(bir kucuk boy biberon da onun icinde cikiyor)
mustela sampuan,yag ve bariye krem, badger baby balm
rasgele denk gelip bayildigim tum tekstil urunleri poetree kids diye bi marka, alt degistirme, nevresim, yatak koruyucu, kumas sepet vs hepsini ayni desen aldim, hem cok kaliteli geldi hem de desenleri cok minimal ve sik
benim annanemin ordugu 5 yelek&hirka ve yaptigi agiz bezleri, 3 tane de muslin ortu var
kiinde markasinin baslangic seti, termosu
Bebek bezi -iki pkt seventh generation yenidogan, iki paket eco by naty 3 numara, 1 pkt seventh generation 2 numara( bunlar baslangicta bebege olabildigince dogal olsun diye sectigim, guvendigim markalar) devami icin 4 ve 5 numara sleepy natural alacagim
paddlers marka tek kullanimlik alt degistirme bezi
Natracare gogus pedleri, sizma akma vs durumlari icin yine chlorine vs olmamasindan kaynakli icerikten dolayi sectim
Kendim icin yine depend aldim iki paket yeterli diye dusunuyorum
Yatak vs - chicco next to me anne yani, stokke sleepi yatak, stokke mama sandalyesi ve yenidogan puset aparatiyla(bu yuzden ekstra ev ici ana kucagi almayacagim)
Weewell goruntuleme cihazi
Bebege tarak-firca(saci olacagini umarak)
chicco burun aspiratoru
Temizlik urunleri- hepsini green clean marka sectim, normalde kendimiz icin de hepsini oradan aliyoruz, bebek bize de kiyafetlerimize de temas edecegi icin onemli gibi geldi)
waterwipes temizleme mendilleri(gene dogal icerikten dolayi sectim)
mamajoo gogus kalkan seti
budizz uyku arkadasi
angelcare cop kutusu(jokerler kapaniyordu 25-30₺ gibi bi fiyata buldugum icin aldim, gerekli mi bilmiyorum)