Emine1234 Merhaba kızlar, bugün aşılama ilaçlarına başladım.. Aşılama olanlar hangi ilaçları kullandınız ve bu süre zarfında neler yediniz neler yaptınız yumurta kalitesi için :)
12333544 Emine1234 iyi akşamlar ben yaptım aşılama istediğini sorabilirsin çünkü bende yaptığımda danışmak isterdim birlerine ve çevremde yapan kimse yoktu anca goglrde bakabildim burayı da bilmiyordum daha önce çok tecrübesiz bir şekilde yaptım
Sunny Emine1234 hayırlı olsun şimdiden🙏 gonal f 900 lük kullandım günde 75 lik vuruyordum hep aynı saatte vurmaya özen gösterdim en fazla yarım saat kaymıştır. Vücudun çok ödem tutabilir ben baya bi şişmiştim zayıf olmama rağmen ama iğne bitince gidiyor merak etme. Beslenmeme pek dikkat etmedim zaten sağlıklı beslenirim pek paketli gıda tüketmem bol su içmeye çalıştım sadece. Yumurtlama problemim yoktu benim güzel gelişiyordu zaten aşılama tedavisinde 2 yumurtam gelişti çatlatma iğnesinden 24 saat sonra da aşılama gerçekleşti doktorum 1 saat yatırdı. Sonrasında hasta oldum biraz ishal ve bulantı şeklinde doktorum hasta olma grip filan olma demişti. Tutmadı benim inşallah sizin tutar❤️
12333544 Emine1234 evet şöyle anlatıyım 1 sene ben korundum ilk senemde yaşım küçük tü diye sonra 3 sene nryaptoysam olmadı hertürlü ilaç denendi ve olmuyordu üstelik ne bende ne eşimde hiçbir sıkıntı yoktu bisürü özel doktora gitim ve hiçbir sorun olmadığı halde olmuyordu karar verdim aşılama yapacam dedim özel bir hastanede yaptık 1 ay sürdü zaten ve tutmadı doktor 2 ay ilaçların etkisi olur dedi bekle dedi ve ben zaten piakolajik olarak çöktüm ama çok şükür sanırım aradan 3 ay geçti kendiliğinden oldu
Merveee6 Emine1234 canım benim aşılamam bu ay oldu ve tuttu ama su an kesin değil betam daha düşük yarın inşallah 2 katına çıkar
12333544 Emine1234 senin için dua edecem hamilelerin duası kabul olurmuş ve güzel haberlerini bekliyecem tutunca paylaş bizimle🤗🤗🤗🤗👍
Merveee6 Emine1234 amin canım inşallah seninde tutar beklemek çok zor biliyorum stres yapma mutlu ol hep olumlu düşün
12333544 Emine1234 çok sağol canım inşallah senin için de hayırlısı olsun alah gönlünüzce versin unutma alah bzii imtihan ediyor herşeyle… canını sıkma herşey kısmettir umudunu kaybetme hiçbirzaman inşalah tutar