yuksell07 Adetime 5 gün var tam olarak bugün ilk idrarla değilde sonraki idrarla yaptım gebelik testi yok die bakmamıştım bile sonra bı baktım çizgi cikmis https://imgyukle.com/i/Tl9mO0sizce durum ne kuruma cizgisi demi
Gukumse yuksell07 canimm negatif gibi duruyor ama adet gününden önce yaptığın için öyle olabilir yani çok çok yeni olduğu için olabilir aadet gününden 4-5 gün sonra tekrar yap o zaman kesin bir yargıya varırsin canım😘
Hosgeldinbebek yuksell07 ben görüyorum var, dha çok yeni yarın ilk idrarla tekrar yapın daha bariz gözükür inş
Merii00 yuksell07 aşırı şekilde silik kuzum belki yeni yeni rahime yerleşmiş olabilir adetinin geçikmesini bekle yada kan ver eğer hemen öğrenmek istersen
tazeeannee yuksell07 bende adetime 6 gün varken test yapmıştım silik çıkmıştı ama sizinkinde yok sanırım göremedim 🤦🏻♀️
zynb_ozkn yuksell07 çok çok az bir gölge şekilde gördüm gibi geldi ama sen kan vererek emin olabilirsin
yuksell07 Gukumse bende negatif sandım hatta arkadaş gösterdim kız ikinci çizgi silik var deyince size sormak istedim
haziranin25i Telefon yanıltması olabilir ama resmi yakinlastirinca sanki var gibi. Hayırlısı olsun 🤲🏼