Mervetekmn egeninincisii ben 9-10 gün geçmişti öyle yapmıştım baya belirgin çıkmıştı 2-3gün yeter herhalde
egeninincisii Mervetekmn Yarın 2.gün bi yarın bi de 5.günü yani Salı yapıcam. Yarın 2 test alırım. Planlı olmadığı halde kalbim yerinden çıkacak 🤦🏼♀️♥️
egeninincisii Ozzzzz_ Normalde adetten 1 gün önce belim ve kasığım ağrır, bu sefer olmadı. Gecikeceğini anlamıştım ve gecikti. Hafif başım dönüyor. Bir de koku alıyorum sürekli abuk subuk, ilk hamileliğimde de böyle olmuştum 🤦🏼♀️
egeninincisii Benbenim Evet yaptım negatif 😌 ama 2 tane aldım 5 gün sonra tekrarlayacağım geç döllenme vs olabilir diye
egeninincisii Gunesveay Selammm♥️ Yaptım negatif çıktı. 5 gün sonra tekrarlayacağım geç döllenme ihtimaline karşı 🙋🏼♀️
Gunesveay egeninincisii 3 yıldır bekliyoruz bazen dayanamıyor insan neyse canım sen ne yaptın tekrarladın mi ?
egeninincisii Gunesveay Canım valla 7 gün geçti ben hala olmadım. 3 ay önce doğum yaptım ona bağlıyorum ama 2 kere düzenli olmuştum. 2 test yaptım evde, negatif çıktı. Pazartesi günü hastaneye gidip kan vermeyi düşünüyorum 🤷🏼♀️
Gunesveay egeninincisii aynen canım geç döllenme durumu olabilir en iyisi kan tahlili yaptırmak kesin sonuç sonrasına bakarsınız doğumdan sonra düzenli olup bi anda bozulması garip belkide olabilir şeylerdir bilmiyorum çocuk sahibi olamadım halen😁🤲
Benbenim egeninincisii aa geçen günde yazmştm negatifti hala adet olmadınkz mı ? Hakkınızda hayırlısı olsun bebeğiniz daha küçükmüş