FatRam_1703 egeninincisii Oyy maşallah🧿🧿🤗 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 İkinci yolda mi diyelim o zaman 🤗🐣🥰
egeninincisii Elbet-birgun-kavusacagiz Hahaaha evet 8 aylık hamile halim kalmış. Orda tombik bir bakkal amca gibiydim 🥸
egeninincisii FatRam_1703 Benim şu an yoksa olmayanlara, isteyenlere nasip etsin zaten ♥️ Tek duam. İkinciyi istemeye çekinirim hep. Benim yavrum var, Allah önce olmayanlara, isteyenlere nasip etsin derim her duamda 🤲🏼♥️
Gunesveay egeninincisii Merhaba yapınca banada söyler misiniz acaba 😁 benimde bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım normalde aşırı ağrılı olurum ağrım da hafif az bi akinti var herşey sanki adet olacakmışım gibi ama asla geçmezdi günüm ve erken bile olurdum 26 günde bir ölüyorum acaba yarın sabah yapsam çıkar mi ki😁😁
egeninincisii Gunesveay Bizim eczanede test kalmamış yarın başka bir eczaneden alacağız, mutlaka yazarım ama 🥰😍
egeninincisii Gunesveay Selammm♥️ Yaptım negatif çıktı. 5 gün sonra tekrarlayacağım geç döllenme ihtimaline karşı 🙋🏼♀️
yynmerve egeninincisii panik yapmana bence gerek yok bir kereden bişey olacağını düşünmüyorum ben planlı gebelik yapmama rağmen 2 ayda gebe kaldım ve regl 2 gün geçikti test yaptım çift çizgi çıkmıştı dr gittiğimde 3 haftalık hamileydim bu süreçte de her ay iki gün geçiyordum 3 gün hastalanıyordum strestende geçikme yaşıyorsun eğer hissediyorsan test yap ama değilim diyorsan bekle mutlaka regle olursun 🙏
Kadze egeninincisii benim düzensiz adet dongum var yedinci gecikme günü bugün bugün silik çıktı şüphelendigim ilişkinin onbeşinci günüydü öyle hesapladim
egeninincisii Kadze Bizim ilişkinin üstünden 10 gün geçti. O zaman bir tane yarın yapayım bir de Salı yaparım emin olurum. Teşekkür ederim 🙏🏾♥️
Chucky egeninincisii valla ilk kzımda 2 gün kala yaptım silik çıktı bunda geçtikten 6 gün sonra yaptım net çıktı
Gukumse egeninincisii eğer kan testi değilde idrar testi yapicaksan adetinden 4-5 gün geçmesi lazım eğer bu dönemden erken yaparsan pozitif olan çizgi silik çıkar ve 3-4 gün sonra tekrar yapmak zorunda kalırsın tekrar yapmamak için adetinden 4-5 gün sonra yap ben o şekilde yaptım ve çizgiler tam anlamıyla net çıktı
egeninincisii Gukumse 2 tane almayı düşünüyorum birini yarın yaparım diğerini de Salı. İçim tam rahat etsin😂
Baobap egeninincisii hemen yapabilirsiniz. Artık çıkar. Ben gecikmeden 4 gün önce yapmıştım çıkmıştı.