Rabiacengiz Cnsemrh aynen öyle çok güzel bişey ya hepimiz tarifsiz duygular yaşarken birbirimize anlatıp uzaktan uzaga tanışmadan birbirimiz için hem seviniyor hemde üzülebiliyoruz 🥰🥰
FTSKRT Bende aynı 2 hafta geride doktor geç döllenme deyip adet günümü ileri aldı ilk defa karslstm bu durumla bilemyrm sonrada haftasını yakalyblyrmuki acaba başına gelen
Cnsemrh FTSKRT olabiliyormuş. Bu durumla karşılaşan pek çok anne adayı varmış görmüş oldum bende,bu beni rahatlattı sende stres yapma gününü sonradan buluyomus 🌸
Cnsemrh FTSKRT benim adet günü mü falan ileri almadı senin neden öyle bişiy yaptı acaba 🤔 Bana doktorum sana normal oynaya biliyo bi kaç gün dedi. Senin bebiş kaç haftalık canım
busraerdalll Cnsemrh benimde 11 +3 olmasi lazım ama 10+3 canım bir hafta sonradan geliyor demek ki seninki de bir hafta sonra döllenmiş benimki öyle korkma strese girme bebiş de girmesin saglikliysa bı sıkıntı yok 🥰
Cnsemrh busraerdalll Doktorumda bunun normal olduğunu ve bebeğin bi sıkıntısı olmadığını herşeyin güzel göründüğünü söyledi de.. İlk gebelik,heyecan, stres,herşey birbirine girdi sağlıkla kucağımızı alalım inşallah canım 🌸🤲
FTSKRT Cnsemrh şuan 19 haftadaym hamile kaldığımda emzirme donemindydm o yüzden geç yumurtlama olmuş dedi sat tarihinden 15 ileri aldı ilk defa başıma glyr valla merak edyrm nasıl olck