Cnsemrh Bugün doktora gittim normalde 10+5 bugün ama doktor 9+5 dedi yani bir hafta geri söyledi. Sıkıntı var mı dedim 1hafta falan normal dedi ama ben taktım biraz başına gelen var mı fikirlerinzii merak ettim ?
Gozde2625 Cnsemrh benim bir hafta ileriydi.Doktor sorun yok 1 hafta ileri ve ya geri olabilir dedi.Sorun olsa zaten size söylerdi.İçiniz rahat olsun
Ftmklbk Cnsemrh geç döllenme olmuş olabilir. Endişelenmeyin. Ilerleyen haftalarda gelişimi öne bile geçebilir belli olmuyor
Zzeyneptekin Benimde 9+3 de dr 8+5 dedi ama diger hamileligimdede böyöeydi sonradan kapatiyorlar o acigi sorun degil bence zaten sorun olsa uyariyor yediklerine dikkat et vitamin al vb gibi takma bence
Zehraerdgn Cnsemrh benim 7 haftadan itibaren 9 gun geriden geliyodu simdi 18 haftalik olduk cok sukur fark 3e dustu. Zamanla kendini tamamliyo hic takma kafana
Rabiacengiz Cnsemrh korkma benimki 2 hafta gerideydi şimdi 34+6 yız tam haftamıza ulaştık çok şükür bazen öyle oluyormuş fazla veya eksik o pek problem degilmiş
Cnsemrh Rabiacengiz çok sevindim canım senin adına. Bu platformu sevdim, güzel anneler birbirimize teselli verip umut olabiliyoruz 💜
Cnsemrh BerisMervos demekki yalnız değilmişim evham yapmayada sanırım gerek yokmuş canım normal dedi herkes biraz araştırdım da Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz 😊
Rabiacengiz Cnsemrh aynen öyle çok güzel bişey ya hepimiz tarifsiz duygular yaşarken birbirimize anlatıp uzaktan uzaga tanışmadan birbirimiz için hem seviniyor hemde üzülebiliyoruz 🥰🥰