Svcnn_y Durukusunannesi biz de 36. Haftadayız bekleyişteyiz her hangi bir belirti yok her halde biraz uyuşuk tembel olcak bizim beyfendi bizde eşimle tam tersi heycanla bekleyişteyiz sabırsızlanıyoruz ha geldi ha gelecek diye ama tabi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah allah herkese sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin 🙏🏻😍
HamzaMoms Durukusunannesi ayy doğum başlamış gibi bir şeyy heyecan var mı?? Bu arada sağlıkla kucagına al canım🥰 bizde tam 36 olduk senin gibi biraz erken gelicek diye hissediyorum oğluşum inşallah bizi cok bekletmez, kasım bitti aralıkta biran once geçsin kavuşalım artıkk
Prensannesii1 Bende 35+5 haftalık oldum bel ağrısı var bi kac gündür sürekli bazen tek tarafa toplanıyor nefes bile alamıyorum bebeğimin hareketlerini de kasıklarımda hissediyorum aceba doğum yakın mı kızlar ?
Durukusunannesi Prensannesii1 bu haftalarda normal canım ben artık kasıkların da altında hissediyorum sanki her an aşağı düşücekmiş gibi alt tarafımın ağrısından yürüyemiyorum bile
Ftmgns Durukusunannesi 37+2 olduk biz de 🥰 ama gelen giden yok gibi . Sadece şiddetli kalça ağrısı var o da düzenli değil. Çatı muayenesi yapmadı doktorum bekleyelim dedi hafif sancı çıktı nst de açılma yok ama çok baskı yapıyor dedi bakalım 38+0 da kontrolümüz var
MehZey Durukusunannesi saglikliysa erken gelsin zayıfsa az daha toparlansin iki hafta daha idare ederim onu 😀 sizin ki de sağlıkla gelsin insaAllah 🥰
Gd1992 Durukusunannesi cnm catı muaynesı zor mu bnde ptesi olcam aslında sezaryan ıstıyorum ama yınede catı muaynesını olayım dıyorum
brcbr Durukusunannesi doğumum 30 kasım yada 1 aralık duruma göre doktor ne zaman uygun görürse olucak inşallah 🤲🏻 38+1 iz🤰🏻🤰🏻
Smgyy 37+4 beklemedeyiz en son 2 gün önce 2 cm açıklık vardı ama ne gelen var ne giden normal bekliyoruz bide bakalım hayırlısı ağrılar toplanmalar var ama sancı yok açıklık için ne yapabiliriz
Durukusunannesi Smgyy ben biraz daha dursun istiyorum kuzum o yüzden bişey yapmıyorum ama squat pilates yürüyüş hurma tavsiye ediyorlar bide merdiven inip çıkma
Smgyy Durukusunannesi saol canım aman sağlıkla gelsin yavrularımız rabbim hepimize kolaylık nasip etsin
ozlem-06atli Durukusunannesi Bugün tam 37 haftalık olduk. 😊 15 gün sonra 12.12.2020 de kavuşuyoruz oğlumla inşallah 🙏