Durukusunannesi Biz 37+3 olduk 2 gün önce nişanımız geldi sancımızı bekliyoruz artık bebişim biraz minik ama sağlıkla doğsun yeter ki 2 gündür buradaki arkadaşlar beni çok rahatlattı hepinizden Allah razı olsun 🌸 sizlerde durumlar nasıl 🥰
Ayyli Durukusunannesi 36+4üm bende günlerdir beklediğimiz Aralık ayına çok yaklaştık fazlaca heyecanlıyım ☺️
Edizinannesii Durukusunannesi 38+5 im hala tık yok ne nisan ne su ne sancı dün kontrolüm vardı nst de biraz sancı çıkmış doktorum hissettin mi dedi hiç bisey hissetmedim dedim.🤷♀️
Gzdedsgrn Durukusunannesi yaaa ne guzel bende 37+3 um ne gelen var ne giden hem korkuyrouz hemde artik yasamak istiyroz bu duyguyu Rabb’im hepimize yardimci olsun ❤️
Nursahcan Durukusunannesi maşallah saglıcakla kucagına alırsın inşallah cnaım 39+1 olduk gelen gıden yok malesef
MehZey Durukusunannesi acaba ben ne annesi olucam aralığın son günü 38+2 olucam ocağı bulacak dimi 🤦🏻♀️
Edayavuz Kızlar bende 36+2 yim bugün ama dünden beri adet sancısı gibi bi ağrı çekiyorum ve ara ara toplanıp sertleşiyor. Bunları yaşayan varmı aranızda
Elmaveannesi Edayavuz toplanmayi bende yasadim hemde 10 dk da bir duzenli sekilde. Nstde 100 de sancim cıktı bebek kasıldikca. Açıklığım olmadigi icin doktor eve gonderdi
Elmaveannesi Durukusunannesi bende aralik annesiyimm 37 haftalik olduk kizimla. 2 gun once karnimda toplanma oldu hastaneye gittim 100lerde sancım cikti ama açıklıgim olmadığı icin doktor eve gonderdi. 1 haftaya gelir 40ı beklemez dedi. Korkuyorum açıkcasiii herseyim hazir ama ben hazır miyim bilmiyorum 🙄
NeslihannK Durukusunannesi 37+5iz bizde dün şiddetli bel agrım vardi bugün hafif kasılmalar var direniyoruz 🤣🤣 Artık sıra bize gelsin gerçekten doğum evresini jet hızıyla atlayıp lohusa moduna geçmek istiyorum 🤣🤲