ElisErimDeniz Bizimde Aralık ama günü belli değil, sabah 5ten beri ayaktayım dünden beri basım ağrıyo ama tansiyonum normal son zamanlar gecmiyo
Minnak-17 Nasipse bizde 15 aralıkta geliyoruz normali beklersek ama 37 haftada bebegım makak gelşli 39 a kadar bekle dedıler Ben beklıyorum kızım beni bekliyor doğururuz bakalım ya acelesi yok 🌸💜🥰🧿
DiplomaliEvHanimi 29 gün kızımla inşallah 🥰 35+6 yim. Bende biran once gelsin istiyom kemiklerim batiyoo tuvalette sabhliyom. Toplanıyor artikk😏🙃. Hurmaya basliyacam yavastn bnm kiz 28 den beri baş geliş
busraozkan DiplomaliEvHanimi ayniymisiz benim de aynı 30dan 29 a düşünce sevindim baya günler geçmiyor 🤗
Zeyyno_ Mucizeninannesii Ben uyuyorum gayet güzel ya uykuyla sorunum yok ama sabah erkenden eşimi 6da uyandırıyorum kahvaltı vs gidene kadar ondn sonra tekrar uyuyorum 10–10buçuk gibi uyanıyorum tekrar 😴
A_Alparslan Mucizeninannesii 36 4 üm rahmim de ayakta durunca aşırı kasılma oluyor Çiş seansları maşallah bin kat arttı… Adet sancısı ni bire bir sag bacağımda çekiyorum Hayırlısı olsun inşallah tabiki ama 38 de vs doğurmak istiyorum 3500 falan olsa sağlıklı olsa 37 küsur 38 de gelse ne gzl olur 🤭
E44 Mucizeninannesii uykusuzluk stres heyecan endişe korku 2. Doğum kızımı nasıl bırakıp gitcem arkada çocuk olunca daha zor 15 aralık benimde
Cerentali Mucizeninannesii sezeryan günü verdi dün doktorumuz 11.12.2020 olacak inşallah🥰🙈🙏 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizi sağlıkla bebişlerimize kavuştursun ❤️
Sam 7 aralik sezeryan gunum saglikla gelsin evlatlarimiz insaallah. Ama benim korkum ameliyattan ziyade enfekte bir dr ya da hemsire olmasi bebegime bulasirsa diye cok korkuyiorum. Rabbim esirgesin 🤲