Ayyli Mucizeninannesii bende 36haftamı bitirmek üzereyim 40.haftayı bulmak istemiyorum çok sabırsızlanıyorum artık ☺️
Byztk Mucizeninannesii var mı hiç sancılarınız ağrılarınız 37. Haftamızdayız ama ben yavaş yavaş sanırım sancı çekiyoeum 🐣
Saadetzeyno 25 aralk benm buyuk ihtimalle daha erken gelcek hanm efendi 36 haftalgz ayni sabaha kadar uyuyamiyorum ya agri oluyo ya da bizim ki coşuyo hayirlisyla saglikla gelirler insallah 😊
Gzdedsgrn hulya_sncr47 Benimde 17 aralik ama ne gelen var ne giden 😂200 lerden düştük 20 altina cok şükür ❤️❤️
Mucizeninannesii Gzdedsgrn 15 Aralıkta benim sistemin gösterdiği ama o güne kadar kalır mıyım bilmiyorum çok sabırsızlaştım yavaş yavaş tansiyon yükselmeye geçti
Yasanixxxx Mucizeninannesii benimde 18 aralik gözüküyor 37 haftalıgım hic doguracak mıs gibi degilim sanki gelmiyecek😅
Mgersn Yasanixxxx benimde 18 aralık gösteriyor aynı şekilde bir kaç defa sancım oldu onun dışında hiç birsey yok sanki gelmicekmiş gibi, zaman da geçmiyor bi belirti de yok
Cagla_92 Mucizeninannesii 5 aralık sezeryan olucam dualarınıızı bekliyorum hepimiz inşallah sağ salim sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. 🤲
Zeyno25-bykl Mucizeninannesii 14 Aralık da benim pazartesi sabahı sezaryan olucam inşallah 🤲 günler geçmek bilmiyor korku stres heyacan hepside fazlasıyla var bir an evvel melegime kavuşmak kucağımıza almak istiyorum 🙏🥰🥰💞💞
Serifeisitmir Mucizeninannesii uykusuzluk tavan 37. Haftadayız hiç doğurmak istemiyorum hep kaldın için de oğlum 🤭 doğum korkusundan iyice stres oldum
Merve1192 Mucizeninannesii yaa uykusuzluk da ne uykusuzluk sinirlerim alt üst oldu ağlaya ağlaya sabah ettim artık yatamiyorum nefes alamıyorum karnım patlıcak gibi ağrıyor. Aynı anda hem üşüyorum hem yanıyorum çok dengesiz bir hal aldım 😔 güzel kızıma da kıyamıyorum yavrum hafif hafif hareket ediyor inşallah Rabbim afiyet versin son zamanlarınızı da güzel atlatıp guzelcw doguralim 💖