Hosgeldinbebek Gul4001 hayır, ben martta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum. O gebelikte aşırı gögüs ağrısı yaşamıştım, kürtaj sonrası regl öncesinde bile kalmadı🤔 ama kasık ağrım var
melekxvedat Benim 8. Günüm birkaç gün sonra test yapacam ilk denemem doktor iğneyi yaptığım gün ve ertesi günü ilişki önerdi aynı gün oldu fakat ertesi günü denk gelmedi malesef ondan sonraki gün denedik hayırlısı olsun İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Cerentali Turkdag canım iğneden 36 saat sonra ilişki diyor ve sonraki günler üst üste ilişki öneriyor doktor genelde yani bana öyle demişti 🥰
Cigdm Turkdag canım ben araştırdım iğnesi vurduğun saaten sonra en erken 39 en geç 41 saate çatlama oluyor yazıyor 36. Saate de geç kalmadan yapılmalı yumurtlama olunca spermler hazır olsun ama ben hem 36. Saate hemde 40. Saate yaptım ertesi günüde tekrar yaptım geç kalmadan böyle sabah akşam 3 günü değerlendirdik ve kalkmadan yattım hep 2 saat tutu kaliteyi düşürüyor diyolar ama dolleyecek olan 1 sperm zaten ve yumurtada 2 gün Max yaşıyor eşin biter çikolata yesin sürekli bal ceviz fındık fıstık keçi boynuzu pekmezi kahve sürekli enerji veren şeyler yesin ki hızı artsın spermlerin inşallah tutar canım
Gul4001 Hosgeldinbebek regl olana kadar umut var, belki geç döllenme olmuştur. Benim ilk gebeligim öyle olmuştu baya geç öğrenmiştim.onu da kaybettim ama.nasip😕
Hosgeldinbebek Gul4001 bilemiyorum ama çok bunaldım, doktorum adet olursan 2.günü gel demişti ama gitmek istemiyorum. Siz ne yapacaksınız devam edecek misinz tedaviye yine olmazsa
Gul4001 Hosgeldinbebek bende aynı durumdayım, kendimi çok yıpranmış hissediyorum ama adet olursam tekrar gideceğim. Bebeğimin olmasını çok istiyorum, tedavisiz olmuyor o yüzden devam etmek zorundayım.
Gul4001 Hosgeldinbebek Eylül 2019 dan beri istiyoruz, 1 kere hamile kalabildim onu da kaybettim geçtiğimiz Haziran’da kürtaj oldum daha da nasip olmadı. Gerçekten çok zor bir süreç.
Hosgeldinbebek Gul4001 biz de 2019 ağustosta evlendik, aralığa kadar vajinismus belasıyla ugrastım. Ocakta hamile kaldım ama boş gebelik. Kürtajdan sonra hamile kalamadım, geçen ay kimyasal oldu. Çok erken ama üzülüyor insan
Gul4001 Hosgeldinbebek Allah nasip etsin inşallah canım. bizde 2018 Eylül’de evlendik ama ilk sene çocuk düşünmedik, düşünmeye başladığımızda da olmadı zaten. Bende çok üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor. En son ihtimal tüp bebek denicem. Birkaç ay daha olmazsa. Bulunduğum şehrin sağlık hizmetleri çok iyi o da benim dezavantajlarimdan malesef.
Hosgeldinbebek Gul4001 benim de öyle ama 6 ay ara vermeyi düşünüyorum yaza kadar diyet yapacagım kendime odaklanacagm gerisi nasip