Mervisko__ Amin, Allah razı olsun. Sizin de gönlünüze göre versin inşallah rabbim. 🙏🏻🥰
21 SAAT SÜREN NOP NORMAL DOĞUM HİKAYEM! 💃🏻
Ayyli Ayy canım eğer kendine güveniyorsan normal yapmanı öneririm. Hem o anı yaşamak harika bir duygu, hem de insan hemen toparlıyor kendini doğumdan sonra. Ben hemen adapte olmuştum doğumdan sonra bebeğime. Ama eğer korkarım diyorsan tabi sezeryanda bir seçenek. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Nasıl olursa olsun, annelik harika bir şey zaten. 🙏🏻🥰❣️
_aycaccelik Allah vakti gelince daha güzellerini nasip etsin inşallah size. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Seyma2861 Amiin, Allah razı olsun. İnşallah kolay güzel bir doğum nasip eder rabbim sana da. 🙏🏻 Korkmuyorum diyene inanmam zaten. Gerçekten kadının yeri bir başkadır. Rabbim kadını çok güçlü yaratmış, o yüzden gönlünüz ferah olsun, Allah o an ekstra bir güç bahşediyor kadına 🙏🏻😍❤️
Berfinnnzeynep Hiç kendini ürkütme canım. Bende çok çıt kırıldım bir insandım. Ama öyle bir doğurdum ki herkes şaşırdı, ben bile inanamadım. Hani derler ya, Allah çekemeyeceği acıyı vermez kuluna diye. Allah gerçekten güç veriyor. 🙏🏻♥️
Aksel06 Amin, Allah razı olsuuun. Sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🥰
FatRam_1703 İnşallah daha güzeller hikayeler yazmak nasip olur. Acısız tasasız yazmak nasip olsun inşallah canım. 🙏🏻🥰
Sehribann Çok geçmiş olsun. Doğum zaten kolay bir şey değil, bir de o acıyla… Helal olsun gerçekten, rabbim başka zorluk göstermesin. 🙏🏻🥰
ulviyedemirbas2 Allah size de sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebeğinizi. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰❣️
Tazeanne0 Ayy hakkınızı helal edin. Çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Sinemak3801_ Amiin, Allah razı olsun. Bende çok memnun kaldım hastaneden. 🙏🏻
HamzaMoms Normal doğum yaptırmak biraz meşakkatli bir iş, sezaryen zaten 30 dakikalık bir iş. Hem bu yüzden hem de maddi açıdan düşünüyorlar bence doktorlar. O yüzden sezaryene yönlendiriyorlar gibi geliyor bana. İnşallah daha daha kolay güzel bir doğum nasip eder Allah size 🙏🏻🥰
Glsmozkn Amiin, Allah razı olsun. Ay ne olur hakkınızı helal edin 🙏🏻🌹
MehZey Ahahh, Allah razı olsun. Aman hakkınızı helal edin. 😂🙏🏻
sultanacan Amiin, Allah razı olsun. İnşallah sizinde gönlünüze göre verir rabbim 🙏🏻🥰
Nurhan88 Amin Allah razı olsuuun 🙏🏻🥰
busravolkan masalllah çok duygulandım ya rabbim uzun ömür versin bnde bir an önce kurtulmak istiyorum 😔
LamiyaCetinkaya Ayy hakkınızı helal edin n’olur. 🙏🏻 Nefes kontrolü en güzel spor ya da egzersiz yapılırken ediniliyor. İmkanınız varsa yürüyüş yapıp derin derin nefesler alın ki ciğerleriniz genişlesin, ıkınırken daha büyük nefes alabilesiniz. Eğer evden çıkamazsanız da hamile yogaları falan var internette, onları yapabilirseniz çok iyi olur. Yoga zaten tamamen nefes odaklı bir spor. Mutlaka etkisini görürsünüz 🙏🏻💐
busravolkan Teşekkür ederim 🌼 Bebüşü bi öpün bizim yerimize de 💛
Bubenimhikayem Bence başka doktorlara da görünebilirsiniz. Devlet hastaneleri öyle çatı muayenesi falan yapmıyor, doğum sırasında bakıyorlar sadece.