Efile Kızlar hamilelikten beri sürekli hapşırıkla sıkı kankayız , burun kuruluğu vs.Ama artık bu hapşırık olayı 😤 yataktan kalktığım an ilk iş hapşu🤧 hormonlardan oluyor dedi doktor var mı aranızda böyle garip garip hormon şeysi yaşayanlar😬
[silindi] Efile yaaa bende de var ilk gebeliğimde yoktu bunda da hep hapşırıyorum bazen acaba alerjim mi var diye düşünüyordum bebektenmiş şimdi senden öğrendim 🙈🙈
mucizemhu Efile Bendede var hamileliğin başından beri ve artık korkuyorum hapşırınca 35 haftadayız karnım baya büyüdü hapşırınca karnımı tutarak hapşırıyorum 😒
Mengihilal Efile heh işte bu ben. Ay bide 3. Hamileliğim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum üstelik covid 19 a denk geldi her hapşırık kaygılı bir bakış oluyor üzerimde
Elifmstf Efile bende akşam saatlerinde başlıyorum uyuyunca geciyo sabaha biseyim yok aksam saatleri yine aynı. Normal mıymış yani
Efile Baya fazlaymışız 😬 gebelikten dolayı hormonlar tavan olunca burundaki bilmem neyi şişiriyormuş sonra da bolca hapşuu🤧
Esra-dmr Efile yalnızım sanmıştım ☺️ Bende gözümü açar açmaz başlıyorum normal olup olmadığını merak ediyordum öğrendim onu da sayende sağol 🙏🏻☺️
Efile Eminik aynen ben bacaklarımı kendime çekip hapşırıyorum öyle dhaa az kramp giriyor bir de öyle dene istersen 💓
Melikeakkc Efile bende öyleyim eşim her seferinde niye diyor artık kavga ettim ya ne bileyim sıkma beni bu kadar diye hala arada söylüyor deli oluyorum
Efile Melikeakkc benimki de artık çok yaşa demekten sıkıldım diyor 😂 sabah bir kere söyle bütün güne kabul ederim yapacak bişi yok dedim artık 🙈
Esra-dmr Efile vallahi zor bi de ben farketmeden sıkıyorum heralde kendimi kasıktan bir geriliyor tarifi yok o acının. Hamilelik zor zanaatmiş ☺️
Hann Yaa bende ilk hamileliğimde hiç yaşamamıştım simdi sürekli hapşırıyorum. Birde bir kere değil en az 2 kere hapşırıyorum 😂 2 yaşındaki kızım sürekli beni taklit ediyor kendine oyun çıkardı resmen 😂
Gulfeem Ay şaşırdım yalnızım sanıyordum. Gebelikten olduguda hic aklıma gelmemisti. Nezle miyim, grip miyim, korona mıyım yoksa diye diye delirecektimm