Eliffffff123 MinikMucizeninAnnesi ben tabi kendi hesabıma göre diyorum 5+0 diye bakalım aslinda benim kaç :)
MinikMucizeninAnnesi Eliffffff123 Evet oda çok önemli keseyi görmeden söylemiyor ☺️ Umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️
Eliffffff123 MinikMucizeninAnnesi inşallah çok teşekkür ederim hepimiz bütün bebek bekleyen anneler sağlıkla alsın yavrularını kucağına hayırlısıyla 🙏 Folik asit ne verdi doktorunuz
Sngl-ogz Merhabalar ☺️ Ben sorum olacaktı.son adet tarihine göre 4Hafta 5 günlük olarak görünüyor. 3 gün önce adet günümü bekliyordum ama o gecenin sabahı 2.3 damla lekelenme gördüm sonrasında kesıldi. Acaba bu Yerleşme kanaması mı oluyor
MinikMucizeninAnnesi Sngl-ogz Genelde hamilelikte gebeliğin hiç bir türlüsü normal olarak kabul edilmiyor 😞 Doktora gözükseydiniz keşke ama devamı yoksa tehlikeli bi durum değildir umarım ☺️
Demetslt masallarin 5+4 de gittim kese ve yolk kesesi göründü. 11 aralikta da kalbini dinlemeye gidicez Allahin izniyle 👶
Eliffffff123 masallarin ben korkuyorum çok vajinal muayene den ama sanırım genelde ilk o şekilde bakılıyor :/
HavvaMerve Eliffffff123 eğer ultrason da baktığın da keseyi görmezse alttan muayene ile bakıyor canım
MinikMucizeninAnnesi Eliffffff123 doktordan doktora değişiyor ve sana soruyolar genelde ben ilk gittiğimde kese falan yoktu vajinal bakalım ya da haftaya tekrar gel dedi. Çekindiğimden dolayı 1 hafta sonra gitmeyi tercih ettim 😂
Klycesr Eliffffff123 isteğe bağlıymış ultrason da görünmeyecek kadar küçük oluyormuş ilk başta beklemek istemezsen görüneceği zamanı vajinadan muayene ile görebiliyormuşuz
Mervebm60 Merhaba Bende 5+0 4 gün önce kan testindede gebe olduğum cıktı ve 2 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü kalp atışı kese direk ancak O zman görünüyo rabbim hepimizin evladını sağ salim alabilmeyi nasip etsin
Klycesr Mervebm60 bende 5+0 ım. Gidip gitmeme konusunda karasız kaldık . Gidelim önce bi muayene olalım kese görünmezse tekrar gideriz diyoruz . Çarşamba günü için randevu aldık şimdiden heyecanlıyım çok farklı bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Merve_akp Bende 5+6 dayım kızlar salı günü keseyi gördük haftaya kalp atışını dinlicez Allah’ım nasip ederse belirtileriniz neler ben çok uyuyorum ve halsizim üstüne bide grip oldum 1 haftadır garibim 😔
Mervebm60 Eliffffff123 canm ben adetim geçtikten ikinci günü gittim 168.08 cıktı idrar yaptığımdada zaten çok net ikinci çizgi cıktı normalde diğer gebeligimde 4 günü zar zor görürdüm ikinci çizgiyi hayr olsun 😊
Eliffffff123 MinikMucizeninAnnesi evet sanırım genelde çoğu kişi çekiniyor birşey olucak diye ama aslında alakası yokmuş çünkü zararlı olsa doktor teklif etmez ama bizimki pinpirik işte :)
HavvaMerve Bana kese küçük dedi korkuttu 😔 progestan verdi sadece lavaboya kalkacaksın dedi 🤦🏻♀️ Başınıza hiç geldi mi bu ikinci hamileliğim kızımda böyle birşey olmamıştı
Sisi masallarin merhaba. İlk ader gününe göre 5+4 haftalık hamileyim kan testii verdim geçen jafta 255 çıktı. Daha doktora gitmedim hiç. 7. Haftayı bitirince gitmeyi düşünüyorum 🙈
Zehraylmaz Merhabalar bende 5. Haftayı bitirmek üzereyim geçen hafta gittim doktora kese görülmedi. Aralığın 1inde gel kalp atışını dinleyelim dedi