Mervem23 Bende 25+5 im ama bende 24 hafta da 10 kilo aldım yaa doktorlar diyet yap falan dediler moralim bayağı bozuldu 😣 ekmeği tamamen bıraktım akşamda abur cuburu kestim bolca meyve yiyorum bakalım doğuma kaç kiloyla gircez😬😬💕💕
birkediannesi 24+2 deyim bende 54 kiloyla hamile kaldım 56,5 kg ım beslenme düzenimi hiç değiştirmedim yalnızca süt ceviz bol meyve ilavesi yaptım çok şükür bebeğimin de gelişimi normal
burcumelis Zeynepahmett 21 haftalıkken 400 gramdı doktor haftaya göre iyi dedi zatn simdi baslıyolar ya artık hep kilo almaya
Zeynepahmett burcumelis evet canım benim o haftada o civarlardaydi:) ikiz benim:) 24+1de gittim 724 730 Gr dedi doktor
birkediannesi burcumelis 24 haftalık bebeğim 648 gram şuan bundan sonra hızlıca büyüyecekmiş heyecanla bekliyorum ☺️
[silindi] burcumelis benim 22’de 505gr di, kemikleri uzun iri bir bebek demisti doktor, 26. Haftada gidecegim yine.
Tugba1421 Bende 21 e yeni girdim 1 hafta önce 7 kilo almışım ne bulursam yiyorum hiç şunu yiyeyim bunu yemeyeyim demiyorum 🤭