ebrucan Damla________ evet canım yeni güncelleme gelecekmiş onun yaptığımızda düzelecekmiş teknik destek öyle söyledi
Zeliha_tufek ebrucan yazılım güncellemesi yaptığımda da düzelmedi telefon ayarlarını sıfırlamak gerekti benim telefonda
HanifeOkutan ebrucan yok canım onunla düzelmiyor ben güncellemeyi yaptım devam etti ayarları sıfırladım düzeldi
Zeliha_tufek Damla________ dün akşam benim basıma geldi önce yazılım güncellemesi olabilir mi diye güncelledim ancak sorun devam edince telefon ayarlarını sıfırlayarak giderdim suan sıkıntı Yok
OlgaArslan Damla________ aynısı bende de oluyo canım her dakikada bir kapanıyo mesaj bile zor yazıyorum yarıda kapanıyo sinir oldum
KardelenAnnesi Kızlar sırasıyla yazıyorum ilk olarak ayarlar/genel/tarih ve saat otomatik olarak seçeneğini pasif yapıyoruz ve dünün tarihini seçiyoruz. İkinci olarak ayarlar/genel/sıfırla (en altta) buradan ağ ayarlarını seçip sıfırla diyoruz Bu kadar hepsi🤗
Deniz14 Yazılım güncellemesini indirdim problem kalmadı gibi 6s kullanıyorum dün geceden beri kafayı yiycektim telefonu parçalıycaktım az kalmıştı 😂
isilysr Arkadaşlar bende de vardı aynı sorun güncelleme gelmiş onu yükledim sorun gitti isterseniz güncellemeyi yapın