ebrucan Damla________ evet canım yeni güncelleme gelecekmiş onun yaptığımızda düzelecekmiş teknik destek öyle söyledi
Zeliha_tufek Damla________ dün akşam benim basıma geldi önce yazılım güncellemesi olabilir mi diye güncelledim ancak sorun devam edince telefon ayarlarını sıfırlayarak giderdim suan sıkıntı Yok
OlgaArslan Damla________ aynısı bende de oluyo canım her dakikada bir kapanıyo mesaj bile zor yazıyorum yarıda kapanıyo sinir oldum
BraAltun Damla________ benimde dün gece başladı aynısı oldu, güncelleme yapınca düzeldi 11.2 yi yükleyince 👍🏻
HanifeOkutan CanSuu Damla________ Damla________ bende de aynı şey oldu kıxlar sıfırlamaya gidip sadece ayarları sıfırladım düzeldi şuan... dün kapanıp dakikada bir kapanıyordu.... dediğim gibi sıfırlama ayarlarına gidip sadece ayarları sıfırladım telefonu sıfırlamadım oldu... deneyin bence...
SemihenayArslan Damla________ hıc gıtmeyın sabandan beri benım de bu sorunum vardı size yapılması gerekeni söylim benım eşim yaptı suan sorun çözüldü
Gizem0106 CanSuu telefonu güncellemesini yapmanız gerekiyor.Benimse öyleydi güncellemeden sonra düzeldi
Seydaeksi Damla________ telefon güncellemesini takip et arat sürekli gelir mutlaka benimde öyle oldu güncelleyin geçti hemen
Gulname Benimde öyle ya ayarları sıfırlayın dediler ama henüz yedeklemedim boşu boşuna sıfırlatacaklar
HanifeOkutan Gulname ayarları sıfırlarsanız hafızaya Zarar gelmez.. her şey kalır... sadece ayarlar baştan başlatılır
Mercimekannesi Damla________ benimde sabh aynı sorun vardı apple aradım yazılımı tekrar yüklediler yanlız yanında telefonu kabloyla baglayıp yedekleyebiliceğin bir bilgisayar olması şart
Nazan Damla________ ayarlardan telefondaki bütün uygulamaların bıldırımlerını kapatıp yazılım guncellemesını taratın yazılımı guncelleyın sonra duzelıyor apple servısı benım telefonumu bu sekılde yaptı
MARVOL Tüm 2016 eylül ve ekimde üretilen iphonelerde var bu sorun.. yetkili serviste bataryası değiştiriliyor..
Zagrosunannesi MARVOL MARVOL bende aynı sorunu birgün boyunca yaşadım bütün dünyada olan birşey güncelleme gelecektir sonrasında kendiliğinden düzeliyor