BerisMervos cnm şöyle diyim ilk erkek dediler sonra üstüne düşmedim taki burda cinsiyet yanılma çok oluyor okuyana kadar sonra her gittiğim de iki saniye bakardı görmedik etmedik bilmem ne taki detaylı utrasonda 40 dk baktı kalk dedi Bnde cinsiyetini gördünüz mü dedim iki doktor birbirilerine baktılar görmedim faldan dedi tekrar baktı göstermiyor dedi Bnde 40 dk da görmediniz iki saniyede nasıl görürsünüz dedim bi iki dürttü gördüm kız dedi kesin. Mi kesin dedi önceden erkek dediniz yanlma payı oluyor mu dedim bna cwp bile vermedi utrason evraklarda cinsiyet belirsiz yazışmış neyse sonra hep göstermiyor kaldı böyle hastaneyi değiştirdim tbi 30 haftalık olduk doktor demez mi bu haftalıklarda göstermez büyüyor diye 🤦🏼♀️ Özler gittim 32 haftalıkta ögrendim kız dedi ama bna göstermedi oğlumda hemen erkek demişlerdi bna gösteri utrason fotosunda bile görüyor net ama bunda bırak cinsiyeti bebeğim bile görünmüyor hiç bir utrasonda net gör unutur niye anlamadım şimdi inşallah Umut ediyorum ki ikinci kızım olsun veya ikinci oğlum hiç fark etmez sağlıklı olsun yeter ☺️☺️