Erdem21 Tdof26 ahh böyle olunca şüpheye giriyorum. Sen hangi ildesin ama bize hem renkli ultrasyonda hemde normal gösterdi kesin dedi.
Tdof26 Erdem21 ben izmirdeyim ama bana doktorum hiç kesin demiyor zaten hep sanki galiba öyle gibi salak saçma cevaplar.. zaten erkekler hemen belli oluyor şüpheye düşme canım 😊 sen görmedinmi pipisini
BerisMervos Erdem21 senin net demedi mi yoksa benziyor mu dio kesin demise tereddüte girmene gerek yok
Erdem21 Tdof26 yukarıya kalkık birşey gördüm kesin dedi. Ama yine tereddütle kalıyorum. Doktorunu değiştir daha cinsiyet tespiti yapamiyan doktor bebekte baska sorun olsa anlamaz. En kısa zamanda değiştir
Erdem21 kedidirokedi ne yaptın ben 13 haftada hissediyorum dedim doktor imkansiz dedi. Bağırsak hareketi dedi. İlkte 20 hafta 2.de 16dan sonra
Tdof26 Erdem21 kız değiştirdim farklı doktora gittim oda bana kesin kız demedi büyük ihtimalle kız diyor kesin mi diyorum tekrar gel haftaya bakalım yine aynı hikayeler 2 doktora gittim kesin değil büyük ihtimalle kız dediler bende bekliyorum detaylıyı
Tdof26 kedidirokedi benimde ilk 16+3 den beri hissediyorum halada şoktayım ama baya hissediyorum yani
Tdof26 Erdem21 şuan 18 oldum ama bence sen şüpheye düşme doktorun ne dediyse o dur canım ☺️ Allah gönlüne göre versin inşalah
Erdem21 Tdof26 sağol canım bende 17+3 oldm. Yasasında sağlıklı olsun gerisi boş hep biran bunlari unutuyoruz.