aras22-07 Karadeniz61 hamileliğe daha yeni yeni adapte oldum. 26. Haftamdayım. Hala görenler hamile gibi değilsin falan diyor. İyi mi kötü mü bilemedim😅😋Olsun. Neyse ki yeni yeni belli olmaya başladı
Karadeniz61 aras22-07 aslında bende karnım çıkmasın diyordum hep boyum uzun olmadığından 😂 ama karnım kilo almış gibi yağ öbeği gibi durunca da bebek sağlıklı mı acaba diye kendimce kuruyorum😂😂😂
aras22-07 Karadeniz61 benim boyum 1.66 veya 167 bildiğim kadarıyla. Göbeğim vardı benimde ama 🙈Biraz zaman geçince hamilelikten dolayı karnın şişince belli olmuyor merak etme 😅Benim karnımda çizgi vardı ama o gitti yani göbüşün orası belli değil artık düz karnım hafif şiştiği için😍😂
Kra Karadeniz61 26-27 haftalarda belli oldu ancak. Sonra da durmuyor zaten. 😃 belki boyum uzun olduğundan ya da şu iç karın genişliği meselesi 🤔
Senaaa1 14.haftamızdayız karnımın alt kısmı hafiften çıktı 🙈 bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak 🥰
istanbul3434 Karadeniz61 benim erken cikmaya basladi 12. Haftada sanki reglim gecikmis de odem varmis gibiydi. Ama disaridan birinin bakip hamile oldugumu anlayacagi kadar karnimin cikmasi 5-6 ayi buldu. Ondan once hep “sen bu aralar kilo mu aldin” tadindaydi. Simdi 7 ayligim arabalar yol falan veriyorlar🙈
Nurhan88 Kişiye göre değişiyor benim hemen çıkıyor ilk hamileliğimde ilk aylar da çıktı şimdide aynı hatta 3 aylık hamileyken hastaneye kontrole gittim bir bayan vardı benimkinin yarısı kadar karnı var bi sordum 7 aylıkmış baksanız sanki ben Doğuma giricem o bayan 3 aylıkmış gibi duruyor yani yapı meselesi bide sanırım iç karın geniş oluyor kimisinin son 17 gün kaldı doğursam artık ohhh rahatlıcam
demetakk kedidirokedi benimde aynı :) şimdilik yarım kilo kadar göbeklendim sanırım😀cinsiyet için sabırsızlanıyorum
annepanda Karadeniz61 biz 20.haftaya girdik. Karnim 19. Haftada anca çıkmaya basladi. Oncesinde gayet duz normal sanki gaz gobeği gibi birşey vardi. 😁
gulapikk Karadeniz61 ben daha 12 haftayı yeni dolduruyorum dışarı çıktığımda hamile misin diye insanlar soruyor yani iç karnım hiç hiç yok anlaşılan şuan tamam iyi hoş da 7. Aydan sonra nasıl olacak bu göbüş bakalım 😁
Hamileyim-mutluyum Karadeniz61 benim de arkadaşımın hemen çıktı canım haftalarımız bile aynı aynı düşün yani ama geç çıkması daha iyiymiş çatlama çok olmazmız
Karadeniz61 Hamileyim-mutluyum aaa çatlama olarak bilmiyordum hiç. Gerçi bende şeye şahit olmuştum halamın gelinleri aynı anda hamileydi, birinin kocamandı göbeği birinin ufaktı. Kocaman göbekliyi nazar olur diye onla yan yana getirmezlerdi ama küçük göbekli daha kilolu bi bebek doğurdu😂😂 iç karın meselesi kesinlikle ama ilk gebeliğim birde bebeği daha hissetmedim ondan biraz evhamlanıyorum 🥰
seyma_gull Ben, hamile olduktan sonra 10 kilo aldm, ama hiç karnım çıkmamıştı, 20 .haftadan sonra biraz çıktı
mommy_bee 9 haftadayım. 58 kiloydum 59 oldum. Hafif göbeğim vardi ama bana daha da cıkmış gibi geliyor. Hamile misin diye sormazlar heralde ama yinede hemen cıktı gibi. Ikiz olduğu icin mi bilmiyorum.
Hamileyim-mutluyum Karadeniz61 canım aynı şeyleri yaşıyoruz resmen benim de ilk gebeliğim ve ben de henüz hissetmedim heyecanla bekliyorum o muhteşem duyguyu😂😂😂😍😍❤🐣